Bratwurst med senapssauterad lök

Du behöver 1 msk Colmans senapspulver 1 msk vatten 10-12 fasta potatis, t ex Asterix 1 msk rapsolja 3 gula lökar, skivade 2 msk rapsolja...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 msk Colmans senapspulver
  • 1 msk vatten
  • 10-12 fasta potatis, t ex Asterix
  • 1 msk rapsolja
  • 3 gula lökar, skivade
  • 2 msk rapsolja
  • 1 tsk strösocker
  • salt och vitpeppar
  • 4 bratwurst

Gör så här

1
Rör ihop senapspulver och vatten. Låt dra i 10 minuter.

2
Värm ugnen till 225 grader. Dela potatisen och lägg den i en form, ringla över olja och rosta i ugnen i cirka 30 minuter.

3
Bryn löken på medelstark värme i oljan. Tillsätt socker, salta och peppra. Rör i senapen.

4
Vänd ner potatisen i löken.

5
Snitta skinnet på korven och stek den knaprig i en torr, het stekpanna. Servera till lök och potatis.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top