Chokladglass med gojitopping

Du behöver 3 bananer, frysta 1 msk kakaopulver ev 1 msk honung, 3 dadlar eller 1 msk agavesirap 2 msk gojibär Gör så här 1...


2 portioner

Du behöver

  • 3 bananer, frysta
  • 1 msk kakaopulver
  • ev 1 msk honung, 3 dadlar
  • eller 1 msk agavesirap
  • 2 msk gojibär

Gör så här

1
1 Låt bananerna tina i ca 10 min.

2
2 Kör bananerna i matberedaren tills de blivit

3
krämiga.

4
3 Tillsätt kakaopulver och söta eventuellt lite extra med honung, dadlar eller agavesirap.

5
4 Lägg upp och toppa med gojibär.


Kommentar:
222 KCAL PER PORTION
E% 6 proc protein, 8 proc fett, 87 proc kolhydrater.

Receptet kommer från boken ”Raw Delight” av Erica Palmcrantz och Irmela Lilja, Ica Bokförlag 2010.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top