Läsar-recept

Mammas matjessill

Du behöver 2 burkar matjessill 4-5 hårdkokta kalla ägg 1-2 gurkor ett knippe gräslök ca 25g smör el margarin Gör så här 1 Lägg upp...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 burkar matjessill
  • 4-5 hårdkokta kalla ägg
  • 1-2 gurkor
  • ett knippe gräslök
  • ca 25g smör el margarin

Gör så här

1
Lägg upp den avrunna och skurna matjessillen i mitten på ett uppläggningsfat. Hacka äggen och lägg dem runt omkring sillen. Utanför äggen läggs finhackad gurka. Hacka gräslöken och lägg den över matjessillen. Smält slutligen smöret och häll över hela anrättningen.

2
Servera genast med nykokt färskpotatis.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top