Små smördegsbullar med fyllning

Du behöver grönmögelost valfri sort, smulad 1 st smördegsplatta (finns färsk) 50 g valnötskärnor hackade 1 st päron hyvlat eller skuret i tunna skivor kanel...


10 portioner

Du behöver

  • grönmögelost valfri sort, smulad
  • 1 st smördegsplatta (finns färsk)
  • 50 g valnötskärnor hackade
  • 1 st päron hyvlat eller skuret i tunna skivor
  • kanel
  • ägg till pensling

Gör så här

1
Strö osten över hela smördegsplattan tillsammans med valnötshacket. Fördela päronet. Pudra med kanel.

2
Rulla ihop som en rulltårta. Limma kanten med ägg. Skär längden i 3 centimeter breda bitar.

3
Grädda dem i 200 graders ugnsvärme cirka 10 minuter till gyllenbrun färg.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top