Läsar-recept

Risrätt från Hishult med bacon och bearnaise

Du behöver 4 prt ris till 1 pkt bacon (140 g), skurna i mindre bitar och brynta 350 g grönsaker djupfrysta, går bra med otinad...

Tillagningstid: 50 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 prt ris till
  • 1 pkt bacon (140 g), skurna i mindre bitar och brynta
  • 350 g grönsaker djupfrysta, går bra med otinad produkt
  • 3 dl bearnaisesås färdig, gärna extrakryddad
  • smör

Gör så här

1
Smörj en ugnssäker form.

2
Blanda ris, bacon och grönsaker. Lägg i en form och häll över såsen.

3
Grädda i 200 graders ugnsvärme cirka 30 minuter eller tills allt känns hett.

4
Dekorera gärna med några extra knaperstekta baconskivor.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top