Quesadillas med soltorkad tomat

Du behöver 100 g färskost av philadelphiatyp 8 st tortillabröd små 1 dl soltorkade tomater i olja hackade 1 dl persilja hackad Gör så här...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 100 g färskost av philadelphiatyp
  • 8 st tortillabröd små
  • 1 dl soltorkade tomater i olja hackade
  • 1 dl persilja hackad

Gör så här

1
Bred philadelphiaost på fyra bröd. Strö över soltorkad tomat och persilja.

2
Lägg ett bröd på varje och tryck till lite.

3
Stek bröden på båda sidor i cirka 3 minuter på medelvärme, helst i en grillpanna, tills den fått lite färg och osten är genomvarm.

4
Skär i tårtbitar och servera som förrätt eller plockmat.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top