Örtolja med parmesan

Du behöver 1.5 dl olivolja 0.5 tsk gourmetsalt eller grovsalt 1 kruka färsk basilika 1 kruka persilja 2 krm vitpeppar malen 8 st rosépepparkorn grovkrossade...

Tillagningstid: 20 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 1.5 dl olivolja
  • 0.5 tsk gourmetsalt eller grovsalt
  • 1 kruka färsk basilika
  • 1 kruka persilja
  • 2 krm vitpeppar malen
  • 8 st rosépepparkorn grovkrossade
  • 2 st pressade vitlöksklyftor
  • 1/2-1 dl Parmesan finriven äkta

Gör så här

Mixa allt.


Kommentar:
Passar utmärkt till charktallrik med kokt färsk vitkål.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top