Asiatisk wrap med tofu

Du behöver 400 g marinerad eller sesam-panerad tofu 4 tunnbröd 100 g groddar 2 schalottenlökar, finhackade KRÄM 2 dl naturell yoghurt 1 kruka koriander 1...


4 portioner

Du behöver

  • 400 g marinerad eller sesam-panerad tofu
  • 4 tunnbröd
  • 100 g groddar
  • 2 schalottenlökar, finhackade
  • KRÄM
  • 2 dl naturell yoghurt
  • 1 kruka koriander
  • 1 lime, rivet skal av
  • salt

Gör så här

1
1. Börja med krämen. Blanda yoghurt med hackad koriander. Rör i lime. Smaka av med salt.

2
2. Skär tofun i mindre bitar och stek den.

3
3. Lägg upp tunnbröden. Fördela tofu, groddar, lök och kräm.

4
4. Vik ihop wrapen.


Kommentar:
TIPS Groddar som vi köper i affären är oftast groddade av mungbönor och som alla groddar sprängfyllda av protein, vitamin och mineral.

322 KCAL PER PORTION
24 g protein, 11 g fett, 31 g kolhydrater

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top