• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Bakad färskpotatis, sommarsallad och frusen cheesecake på pinne

    Bakad färskpotatis med lyxig röra, en stor sallad att dela och cheesecakeglasspinnar som avslutning – perfekt när vännerna kommer över en ljummen kväll.

    Bakad färskpotatis, sommarsallad och frusen cheesecake på pinne
    Foto: Linda Prieditis
    Bakad färskpotatis med rensteksröra
    Förrätt

    Bakad färskpotatis med rensteksröra

    15 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Sommarsallad med bakad lök
    Huvudrätt

    Sommarsallad med bakad lök

    10 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Frusen cheesecake på pinne
    Dessert

    Frusen cheesecake på pinne

    20 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Gott att dricka till

    Charkuterierna, med både krydda och fetma, gör ett lite fylligt rödvinsval möjligt. Italienskt, förstås, till denna sallad.

    Budget 2754 Barbera d'Asti Terre S.R.L, Italien, 79 kr.

    Lite dyrare 75722 Barbera d'Alba Busije, 109 kr.

    Alkoholfritt Sval svartvinbärsdryck i fin kanna.

    Dryckestips Charlotte Sjögren sommelier

    Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!