Finns det något godare än en riktigt välgjord klassisk semla? Knappast. Den mjuka bullen. Lena grädden och så härlig fyllning på mandelmassa.
Säsongen för semlor blir bara längre och längre och börjar nästan bli som en ny årstid! Och varje år bjuder på en ny semmeltrend. I år är det pistasch som gäller – otroligt gott och härligt till den lena bullen och grädden.
Testa även att fylla bullarna med fyllning på rostad mandel eller solroskärnor.
Här är recepten på en ovanligt god och saftig semmelbulle ocg fyra olika fantastiska fyllningar.
Semlor med valfri fyllning
20 minuter Recept från Icakuriren.se
Semmelfyllning med pistasch
10 minuter Recept från Icakuriren.se
Semmelfyllning med mandel
10 minuter Recept från Icakuriren.se
Semmelfyllning med mandelmassa
5 minuter Recept från Icakuriren.se
Semmelfyllning med solroskärnor
15 minuter Recept från Icakuriren.se