Världens godaste hembakade semlor – med 4 olika härliga fyllningar!

Årets trendigaste semmelfyllning är pistasch - prova! Eller njut av klassisk len mandelmassa till grädden.

Världens godaste hembakade semlor - med 4 olika härliga fyllningar!
Testa en ny fyllning på årets semlor!

Finns det något godare än en riktigt välgjord klassisk semla? Knappast. Den mjuka bullen. Lena grädden och så härlig fyllning på mandelmassa.

Säsongen för semlor blir bara längre och längre och börjar nästan bli som en ny årstid! Och varje år bjuder på en ny semmeltrend. I år är det pistasch som gäller – otroligt gott och härligt till den lena bullen och grädden.

Testa även att fylla bullarna med fyllning på rostad mandel eller solroskärnor. 

 

Här är recepten på en ovanligt god och saftig semmelbulle ocg fyra olika fantastiska fyllningar.


Världens godaste hembakade semlor - med 4 olika härliga fyllningar!

Dessert

Semlor med valfri fyllning

20 minuter   Recept från Icakuriren.se


Världens godaste hembakade semlor - med 4 olika härliga fyllningar!

Dessert

Semmelfyllning med pistasch

10 minuter   Recept från Icakuriren.se


Världens godaste hembakade semlor - med 4 olika härliga fyllningar!

Dessert

Semmelfyllning med mandel

10 minuter   Recept från Icakuriren.se


Världens godaste hembakade semlor - med 4 olika härliga fyllningar!

Dessert

Semmelfyllning med mandelmassa

5 minuter   Recept från Icakuriren.se


Världens godaste hembakade semlor - med 4 olika härliga fyllningar!

Dessert

Semmelfyllning med solroskärnor

15 minuter   Recept från Icakuriren.se

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top