Semmelfyllning med pistasch

Du behöver 150 g lättrostade skalade pistaschnötter 1 dl strösocker 5 msk mjölk ev inkråm från semmelbullarna Gör så här 1 Mixa pistaschnötterna tillsammans med...

Tillagningstid: 10 minuter
8 stycken

Du behöver

  • 150 g lättrostade skalade pistaschnötter
  • 1 dl strösocker
  • 5 msk mjölk
  • ev inkråm från semmelbullarna

Gör så här

1

Mixa pistaschnötterna tillsammans med sockret tills de är finfördelade.

2

Blanda i mjölk (och eventuellt inkråm från bullarna) lite i taget till bra konsi­stens.

3

Tips: Pistaschnötter i fyllningen för tankarna till bakverk från Mellanöstern.


Kommentar:
Testa att fylla din semla med pistasch istället för den klassiska mandelmassan.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top