Sillröra med ägg och rom

Du behöver 3-4 st matjessillfiléer 1 st liten gul lök 4 st hårdkokta ägg kalla 2 dl crème fraîche 2 msk röd stenbitsrom 3 msk...

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner

Du behöver

  • 3-4 st matjessillfiléer
  • 1 st liten gul lök
  • 4 st hårdkokta ägg kalla
  • 2 dl crème fraîche
  • 2 msk röd stenbitsrom
  • 3 msk finhackad dill
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

1

Skär sillen i små bitar.

2

Skala och finhacka löken. Skala och hacka äggen.

3

Blanda crème fraiche, rom och dill. Smaka av med peppar. Blanda ner löken och sillen. Blanda i äggen. Lägg röran i en burk och ställ kallt till serveringen.


Kommentar:
Sillröra är perfekt på påskbordet, här uppgraderas den med extra mycket ägg.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top