Västkuströra med krabba

Du behöver 1 st burk krabbkött 200 g räkor med skal 0.5 dl brödinkråm vitt, smulat 1 st salladslök 1 st burk crème fraîche (2...


4 portioner

Du behöver

  • 1 st burk krabbkött
  • 200 g räkor med skal
  • 0.5 dl brödinkråm vitt, smulat
  • 1 st salladslök
  • 1 st burk crème fraîche (2 dl)
  • 1 msk pepparrot färskriven
  • 0.5 tsk salt
  • 2 st tabasco stänk

Gör så här

1
Blanda krabba, skalade grovhackade räkor, brödinkråm och tunnskivad salladslök. Rör creme fraiche mycket lätt med pepparrot, smaka av med salt och tabasco. Blanda såsen med krabblandningen. Rör inte för mycket, då blir röran lös.

2
Garnera med räkor och dillvippa.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top