Läsar-recept

Mauds fläskfilégryta med bacon och grönsaker

Du behöver 600 g fläskfilé skuren i mindre bitar 200 g bacon skuret i mindre bitar 1.5 st champinjoner ca 155 g 2 st gula...


6 portioner

Du behöver

  • 600 g fläskfilé skuren i mindre bitar
  • 200 g bacon skuret i mindre bitar
  • 1.5 st champinjoner ca 155 g
  • 2 st gula lökar skurna i mindre bitar
  • 3 st vitlök hackade
  • 1 st morot tärnad eller skivad
  • 3 dl vispgrädde
  • 3.5 msk sweet chilisås
  • salt svartpeppar

Gör så här

1
Bryn kött och grönsaker var för sig. Lägg över i gryta.

2
Tillsätt grädden och låt allt puttra i cirka 10 minuter. Smaka av med chilisås, salt och peppar.

3
Hetta upp och servera tillsammans med ris och en sallad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top