Lammfärsbiffar med gremolata och mozzarella

Du behöver 500 g lammfärs 1 st sats gremolata (recept se nedan) 1.5 tsk salt 0.5 tsk svartpeppar 100 g mozzarella Gör så här 1...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 500 g lammfärs
  • 1 st sats gremolata (recept se nedan)
  • 1.5 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 100 g mozzarella

Gör så här

1
Arbeta samman lammfärs, gremolata, salt och peppar till en jämn smet. Forma till små biffar som du fyller med en liten bit mozzarella i mitten. Var noga med att färsen verkligen täcker mozzarellan, annars kommer osten rinna ut under grillning.

2
Grilla biffarna över fin, men inte för het glöd i cirka 4–5 minuter på varje sida eller tills biffarna är genomlagade och har fått din färg. Servera biffarna varma.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top