Du behöver
- 400 g kycklinglever
- 2 msk smör
- 6 st sardeller med kapris
- 1 msk kapris
- 2 msk persilja fint hackad
- 4 msk vin torrt vitt
- 100 g smör mjukt
- 1 krm vitpeppar
Garnering:
persilja
Gör så här
1
Tina fryst kycklinglever. Dela bitarna i halvor. Stek dem i smör på medelvärme 5 minuter. De ska vara nätt och jämnt genomstekta. Finhacka 100 g av levern. Mixa resten med sardellerna, eller passera genom stålsikt.
2
Blanda den finfördelade levern och sardellerna med den hackade levern. Tillsätt finhackad kapris och persilja. Blanda i vinet, det mjuka smöret och peppar. Lägg en liten hög pastej på havrecrostini, eller rostade smala pain riche-skivor. Garnera med persilja.
En av många rätter i vår härliga bröllopsbuffé!