Kräftfylld laxfilé

Du behöver 4 portionsbitar laxfilé 1 dl majonnäs 1 dl creme fraiche 1/4 tsk kajennpeppar 1 tsk dillfrön 300 g kräftstjärtar, hackade Gör så här...


4 portioner

Du behöver

  • 4 portionsbitar laxfilé
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl creme fraiche
  • 1/4 tsk kajennpeppar
  • 1 tsk dillfrön
  • 300 g kräftstjärtar, hackade

Gör så här

1
Gör en skåra mitt ner i varje laxfilébit. Lägg bitarna på bakplåtspapper i lilla långpannan.

2
Hacka samman majonnäs, creme fraiche, kajenn, dillfrön och kräftor i matberedaren till en fast röra. Använd momentknappen. Lägg cirka 2 matskedar av fyllningen i fiskbitarnas skåra så att det står upp en topp. Så långt kan fisken förberedas och stå i kylen tills det är matdags.

3
Baka fisken mitt i ugnen i 225 grader i 12 minuter. Ta ut formen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top