Läsar-recept

Björns Tacopaj

Du behöver 500 g köttfärs 1 dl gul lök hackad 1 st påse taco kryddmix 1 st burk chili grön, hackad 3 st ägg 2.5...


6 portioner

Du behöver

  • 500 g köttfärs
  • 1 dl gul lök hackad
  • 1 st påse taco kryddmix
  • 1 st burk chili grön, hackad
  • 3 st ägg
  • 2.5 dl mjölk
  • 1.5 dl sconespulver
  • 2 st tomater
  • 2 dl riven ost
  • 3 dl gräddfil
  • tacosås på burk

Gör så här

1
Smörj en pajform, bryn köttfärsen och löken och blanda i kryddmixen, häll allt i pajformen. Strö över chilin i jämnt lager. Vispa ihop ägg, mjölk och sconespulver och häll det över köttfärsblandningen.

2
Grädda i 25 minuter i 200 grader varm ugn.

3
Ta ut pajen och täck med skivade tomater och riven ost och grädda i ytterligare 8-10 minuter.

4
Serveras med tacosås och gräddfil.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top