Du behöver

  • 4 st lövbiff
  • smör till stekning
  • salt
  • vitpeppar

Fyllning:

75 g chèvre
2 tsk dijonsenap
2 msk crème fraîche

Pastapytt:

6 dl pasta kokt varm
1 st squash (300 g)
1 st röd paprika
1 st rödlök
0.5 tsk salt
1 krm svartpeppar
oliver några svarta

Gör så här

1
Börja med pastapytten. Skär grönsakerna i bitar och stek dem hastigt. Blanda pastan med grönsakerna. Håll pytten varm eller hetta upp den i mikron i sista stund.

2
Blanda chèvreosten med senap och crème fraîche. Fördela fyllningen på lövbiffarna och vik dem dubbla. Stek biffarna i smör, cirka 2 minuter per sida. Salta och peppra.

3
Halvera oliverna och rör ner dem i pytten. Servera lövbiffarna med varm pastapytt. Garnera eventuellt med färsk timjan.