Kristyr till dekor och montering av pepparkakshus

Du behöver 4 dl florsocker 2 msk äggvita (ungefär 1 äggvita) Gör så här Vispa florsockret och äggvitan på låg hastighet. Använder du vanlig elvisp...


0 portioner

Du behöver

  • 4 dl florsocker
  • 2 msk äggvita (ungefär 1 äggvita)

Gör så här

Vispa florsockret och äggvitan på låg hastighet. Använder du vanlig elvisp så sätt bara i en visp. Då blir kristyren fluffigare. Vispa tills kristyren har marängkonsistens. När du lyfter upp vispen ska kristyren hänga kvar.


Kommentar:
Det här är ett recept som gjorts av konditorn Therese Wikström (bilden).

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top