Du behöver

  • 2 st ägg
  • 2 dl strösocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 dl Ljummet vatten
  • Glasyr:

  • 100 g smör
  • 1 dl socker
  • 1 st äggula
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Garnering:

  • kokosflingor

Gör så här

1
Vispa ägg och socker och rör ner de övriga ingredienserna.
2
3
Häll smeten i en långpanna klädd med bakplåtspapper ( ca 20 x 30 cm).
4
5
Grädda i 200 grader i 20-30 min (prova med sticka, hade min inne 25 min). Låt svalna.
6
7
Koka ihop alla ingredienserna till glasyren. Rör hela tiden tills den tjocknat. Häll sedan glasyren över kakan. Strö över kokosflingorna och skär i rutor.

Recept // Fler mjölrecept