Du behöver
Pajskal
200 g digestivekex
1 dl kokosflingor
100 g smält smör
Fyllning
1 burk kondenserad mjölk ca 400 g
1.5 dl färskpressad limesaft ca 3 stora eller 4 små lime
2 dl vispgrädde
Garnering
björnbär färska eller frysta
myntablad
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Finfördela kexen, delade i mindre bitar, i matberedare monterad med en kniv. Tillsätt kokosflingorna och mixa ihop. Tillsätt smöret och kör tills allt blandas.
Tryck ut kexmassan över botten och kanter i en pajform (25 centimeter i diameter). Grädda i nedre delen av ugnen cirka 10 minuter. Låt pajskalet kallna.
Vispa grädden. Blanda ihop kondenserad mjölk och limesaft i en stor bunke. Blanda i grädden försiktigt.
Häll fyllningen i pajskalet och bred ut den lite vågigt. Garnera med bären. Frys minst 3–4 timmar eller över natten.
Temperera i kylskåp cirka 1 timme inför serveringen. Garnera med myntablad.
Garnera pajen med björnbär och servera gärna med mera bär vid sidan av.