Digestivekex med ostfyllning

Du behöver 10 g bladpersilja 1 st citron det strimlade skalet 140 g chèvreost 2 dl crème fraîche 15 procent 12 st digestivekex Gör så...


6 portioner

Du behöver

  • 10 g bladpersilja
  • 1 st citron det strimlade skalet
  • 140 g chèvreost
  • 2 dl crème fraîche 15 procent
  • 12 st digestivekex

Gör så här

1
Mixa persilja, citron, ost och creme fraiche.

2
Fördela på sex av kexen. Täck med kexlock.

3
Ställ i kylen en stund före servering.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top