Marinerad getost

Du behöver Gör så här Kantskär och skiva 200 g getost på rulle och lägg upp på ett fat. Grovstrimla 8 torkade aprikoser. Blanda 3...


0 portioner

Du behöver

Gör så här

Kantskär och skiva 200 g getost på rulle och lägg upp på ett fat. Grovstrimla 8 torkade aprikoser. Blanda 3 msk olivolja med 2 msk vit balsamvinäger, 1 msk flytande honung och 1 tsk finhackad färsk rosmarin. Ringla över getosten, klicka ut 2–3 msk grekisk yoghurt och strö över aprikoserna. Krydda med lite salt och peppar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top