Coleslaw med spetskål

Du behöver 1 st rött äpple 200 g spetskål 1 dl majonnäs 2 msk matyoghurt 10 2 tsk dijonsenap 2 tsk äppelcidervinäger salt peppar Gör...

Tillagningstid: 10 minuter
8 portioner

Du behöver

  • 1 st rött äpple
  • 200 g spetskål
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk matyoghurt 10
  • 2 tsk dijonsenap
  • 2 tsk äppelcidervinäger
  • salt peppar

Gör så här

1
1 Kärna ur äpplet och strimla det fint. Ta bort grova blad-nerver på spetskålen och strimla även den fint.

2
2 Blanda ihop majonnäs, yoghurt, senap och äppelcidervinäger i en stor skål. Smaka av med salt och peppar och vänd sedan ner spetskål och äpple.


Kommentar:
Med äpple i din coleslaw får du en krispig syrlighet.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top