• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Longstay Andalusien

  Longstay Andalusien

   

  Vi på Icakuriren följer utvecklingen noggrant gällande COVID-19 (coronavirus) och vi kommer att vidta åtgärder utifrån myndigheternas rekommendationer vad gäller resandet till olika resmål. Denna resa planeras att genomföras till dess att andra direktiv ges. Har du frågor kring avbokningsvillkor, är du varmt välkommen att kontakta researrangören direkt.

   

  Resdatum: 2 november – 16 november (Arlanda)             

  Vi låter dagarna gå i sakta mak och njuter av att det sköna klimatet. Under våra veckor i Andalusien ingår fem utflykter i resans pris. För dig som vill uppleva ännu mer under din vistelse i Spanien så har du dessutom möjlighet att tilläggsboka ytterligare tre utflykter. 

  Utflykterna ligger spridda under de tre veckorna i Spanien. Vårt trevliga hotell ligger förträffligt väl, alldeles vid det azurblå Medelhavet, stranden och strandpromenaden. Läget är centralt med närhet till restauranger, barer och shopping. 

  Hotellet har dessutom utomhuspool vid det trevliga poolområdet på takterrassen. Halvpension ingår också i resans pris och varje morgon och kväll dukas det upp i hotellets restaurang.

   

  Dagsprogram:

  Dag 1: Vår svenska guide möter oss på Malagas flygplats varifrån vi åker den korta transfern till Fuengirola för incheckning på Hotel Monarque Fuengirola Park.

  Dag 2-21: Nu har vi tre härliga veckor på oss att både koppla av och lära känna den här delen av södra Spanien lite bättre. Andalusien tillhör både de största och mest befolkade regionerna i Spanien och kanske har det trivsamma klimatet bidragit till att människor gärna bosätter sig här och har så gjort under långa tider. Närheten till havet och det ofta närvarande solskenet, ungefär 300 soldagar per år, ligger bakom det välkända smeknamnet på kuststräckan, Costa del Sol. 

  Förutom det vänliga klimatet väntar spännande och fem trevliga utflykter väntar för dig som vill uppleva mer av regionen. Vi får tillfälle att under tre halvdagsutflykter besöka jetsetparadiset Marbella, Malaga och den vita staden Mijas för att prova vin. Dessutom väntar två heldagsutflykter till Sevilla resp. Córdoba. Sol, upplevelser och avkoppling. Utmärkta byggstenar i en perfekt semester! Dessutom har du möjlighet att teckna dig för utflykter till taxfreezonen och apornas Gibraltar, en spännande tur till spännande Ronda eller kanske turen till Granada med Alhambra.

  Dag 22: Efter tre veckor i solen och värmen vänder vi norrut och möter den annalkande våren hemma med fyllda energidepåer och ett löfte om att åka ner till Andalusien igen för vi har mycket kvar att både uppleva och se av denna fantastiska del av Spanien.

  Resfakta:

  Resdatum grupp 1: 12 september – 3 oktober
  Resdatum grupp 2: 19 september – 10 oktober
  Resdatum grupp 3: 26 september – 17 oktober

  Avreseflygplatser: Arlanda och Köpenhamn

  Pris: 14.995:- per person i dubbelrum

  Researrangör: Scandorama

  Boka så här:

  Ring 040-600 00 00 eller boka via hemsidan: www.scandorama.se/icakuriren

   

  I priset ingår:

  Flyg från Arlanda /Köpenhamn / Landvetter - Malaga t/r inkl. flygskatt, säkerhetsavgift och transfers
  21 nätter med del i dubbelrum på hotell av god standard, på Hotel Fuengirola Park
  Frukost och middag inklusive vin och vatten, alla dagar
  Utflykt: Malaga, halvdag
  Utflykt: Lyxiga Marbella, halvdag
  Utflykt: Den vita staden Mijas med vinprovning, halvdag
  Utflykt: Córdoba, heldag
  Utflykt: Sevilla, heldag
  Svensktalande guide från Scandorama

  Tillägg:

  Avbeställningsskydd: 6% av resans pris genom ERV
  Reseförsäkring som komplement till hemförsäkringen: 745 :-
  Enkelrumstillägg: 4495 :-
  Extra utflykter: Gibraltar 400:-, Granada med Alhambra 550:-, Ronda 400:-

 • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!