• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Feelgood kryssning med Icakuriren

  Följ med oss ombord Viking Line Cinderella för ett dygn fyllt av intressanta föreläsningar, trevligt umgänge och god mat.

  Feelgood kryssning med Icakuriren
  Följ med på vår Feelgood kryssning 11-12 april 2021

   

  Vi på Icakuriren följer utvecklingen noggrant gällande COVID-19 (coronavirus) och vi kommer att vidta åtgärder utifrån myndigheternas rekommendationer vad gäller resandet till olika resmål. Denna resa planeras att genomföras till dess att andra direktiv ges. Har du frågor kring avbokningsvillkor, är du varmt välkommen att kontakta Viking Line.

   

  Förra årets kryssning gav oss mersmak, och nu kastar vi loss i april igen, för ett dygn tillsammans ombord på Viking Lines Cinderella.

  Precis som förra gången blir det läcker trerättersmiddag och härligt umgänge. Dessutom blir det förstås föreläsningar, och vi vågar utlova ett både gripande och inspirerande program.

  Vår populära författarpanel återkommer, denna gång med Susanne Fellbring och Anna Levahn från Printz Publishing. Vi bjuds på boktips av Linda skugge och tips från läkaren Jill Taube.

  I utvärderingen från årets kryssning efterfrågades moce och stylingtips varför vi är extra glada att åter välkomna Hedvig Andér till kryssningen!

  Vi ser fram emot att få träffa er läsare ombord på vår Feelgoodkryssning!

   

  Resdatum

  11-12 april 2021

  Så här bokar du

  Ring Viking Line på 08-452 40 00 och uppge bokningskod ICAKURIR, som prenumerant på Icakuriren anger du ICAPREN som bokningskod. Boka online genom att klicka här.

  Viking Line erbjuder bussar över hela sverige! Här finns busskarta>>

  Önskar du vin till maten rekommenderar vi att du förbokar dryckespacket till middagen för 162 kr i samband med bokningen. Dryckespaketet innehåller 2 glas av fartygets vin samt kaffe till desserten. 

  Allt detta ingår i resans pris
  • Alla föreläsningar 
  • 3-rättersmiddag specialkomponerad av Icakuriren
  • Resa med Viking Line Cinderella Stockholm– Mariehamn tur och retur
  • Boende – del i dubbelhytt
  • Stor frukostbuffé
  • Lunchbuffé
  • Taxfree ombord
   
  Frågor och svar på din bokade resa 

  Kan jag boka min biljett men avvakta med betalning?

  Din bokningen är bindande och behöver vara betald senast två veckor från bokningstillfället, om betalning av biljett inte genomförs under denna period anses inte biljettköpet genomfört. 

  Är min bokning personligt bindande eller kan den överlåtas till någon annan?

  Betald resa anses vara bindande men att ändra namn på biljettinnehavaren i din befintliga bokning går att göra utan extra kostnad, kontakta då Viking Line.

  Vad gäller om Feelgood kryssningen inte kan genomföras pga COVID-19?

  Vi på Icakuriren följer myndigheternas rekommendationer och har förhoppningen om att kunna genomföra kryssningen som planerat. Om rådande omständigheter inte gör detta möjligt har vi som ambition att flytta fram avgångsdatumet. Vi erbjuder då dig som redan säkrat din biljett till årets kryssning att lägga om din bokning till nytt avgångsdatum, eller få din bokning återbetalad.

  Vad gäller om jag bokat min biljett men inte vill åka?

  Ordinarie avbokningsvillkor gäller fram tills dessa att andra direktiv ges. Vid övriga frågor gällande avbokningsvillkor, vänligen kontakta Viking Line 08-452 20 00.

   

  Möt stylisten Hedvig Andér som ger sina bästa stylingtips!

    ,

   

   

   

  Några av våra föreläsare

   

   

  Linda Skugge, författare och krönikör

  Icakurirens krönikör Linda Skugge tipsar om höstens bästa
  läsning och böcker som betytt mycket för henne.

   

   

  Hedvig Andér

  Stylist Hedvig Andér, känd bland annat från Icakurirens modereportage och tv-programmet Go´kväll i SVT, delar med sig av sina bästa stiltips för att klä fram ditt bästa jag.

   

   

   

  Jill Taube, Den dansande doktorn föreläsar om hälsa

  Låt er fyllas på med veten kapliga rön om hur fysisk aktivitet håller dig friskare både till förstås kropp, men också till själ! Vi får tips på enkla medel att ge oss mer fysisk aktivitet i vardagen.

   

   

   

  Susanne Fellbrink och Anna Levahn, Författarsamtal 

  Samtal mellan deckaraktuella Susanne som vid sidan av författandet i mer än tjugo år arbetat som frilansande artist och låtskrivare och hästtjejen Anna från Printz publishing.

   

  Läs mer och boka din biljett HÄR  
 • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!