• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Stort årshoroskop från Heikki Vesa: Hur blir ditt 2022?

  Efter ett par lite tuffare år längtar vi nu efter ett fint och positivt 2022. Hur blir det med jobbet, pengarna och kärleken? Läs vårt stora årshoroskop så får du svar!

  Stort årshoroskop från Heikki Vesa: Hur blir ditt 2022?

  Heikki Vesas årshoroskop 2022

  Väduren 20/3–19/4

  KÄRLEK

  Du har ett romantiskt år framför dig. Söker du en ny kärlek har du goda chanser till det. Det blir kanske på en resa som du möter en blick som får ditt hjärta att banka. Blir du bjuden på en båttur, tacka ja.

  KÄRLEKSTECKEN

  Stjärnorna tror att du får bästa kärlek tillsammans med Lejonet, Skytten och Vattumannen.

  ARBETE

  Mina stjärnor säger att du kan komma att få ett nytt arbete som finns i en mer lantlig miljö. Det skulle tilltala din konstnärliga sida. Men även om du inte vill förändra kommer ditt arbetsliv att vara tryggt.

  EKONOMI OCH SPEL

  Många av er har haft det tufft med ekonomin den senaste tiden, men det kommer att bli väldigt mycket bättre framöver. Kanske får du en skön slant genom ett spel på Keno eller Lotto.

  LYCKOSIFFRA

  7

   

  Oxen 20/4–20/5

  KÄRLEK

  Se fram emot ett harmoniskt kärleksår. Om du längtar efter ny kärlek finner du den på en plats som har med fest och dans att göra. Du hör en skön röst be om en dans och ditt hjärta börjar slå. Stjärnorna tror att du trivs bäst i skön natur.

  KÄRLEKSTECKEN

  Den kärlek som passar dig bäst kan du redan ha vid din sida, men det finns också raraste kärlekslycka att hämta hos Kräftan och Vattumannen.

  ARBETE

  Har du haft ett lite sämre år kommer du nu att få efterlängtad framgång och lycka i arbetslivet. I år har du lättare att fatta kloka och snabba beslut.

  EKONOMI OCH SPEL

  Du har bra idéer om din ekonomi, men nu gäller det att du vågar genomföra dem också. Tro på dig själv! Vill du vinna pengar är värdepapper ditt bästa val.

  LYCKOSIFFRA

  1

   

  Tvillingarna 21/5–20/6

  KÄRLEK

  Stjärnorna ser så vackra ut när de svävar över dig. Det här blir ett kärleksfullt år, både för dig som redan har en vän och för dig som söker ny kärlek. En resa kan ge spännande upplevelser. Men du trivs bäst hemma.

  KÄRLEKSTECKEN

  Vill du följa stjärnornas val så är det Väduren, Vågen och Vattumannen som gäller för dig.

  ARBETE

  Du vet vad du vill och kanske är det dags för en befordran nu. Fin framgång får du inom ett medieföretag, en skola eller en arbetsplats som sysslar med data eller teknik.

  EKONOMI OCH SPEL

  Detta år blir bra för din ekonomi. Troligen investerar du i ett mindre boende och det passar din börs bättre. Om du vill prova spel så tror mina stjärnor att du har bäst chans på hästar.

  LYCKOSIFFRA

  4

   

  Kräftan 21/6–21/7

  KÄRLEK

  Du är en vinnare i kärlekens lotteri. Så rannsaka ditt hjärta och låt romantiken blomma. Kanske har du svårt att välja. Tänk på att familjen också kan ge kärlekslycka. Du älskar ju ditt hem.

  KÄRLEKSTECKEN

  Bästa vänner och trevligaste kärlek får du genom att umgås med Kräftan och Jungfrun.

  ARBETE

  Nu kan du få erbjudande om en bättre tjänst och det gör dig glad. Stjärnorna tror att du blir varmt välkomnad på ditt nya arbete. Men du trivs fint på din nuvarande arbetsplats.

  EKONOMI OCH SPEL

  Nu får du nog en lite bättre ekonomi. Kanske beror det på att du ändrar din boendesituation eller så vinner du i spel. I så fall är det sifferspel och lotter som ger bäst vinstchans.

  LYCKOSIFFRA

  7

   

  Lejonet 22/7–22/8

  KÄRLEK

  Du är en romantiker, även om du inte alltid gillar att flirta. Den kärlek du söker handlar mycket om vänskap och trohet. Du är som mest kreativ och lugn mitt i naturen. I år kan din andliga sida blomstra där.

  KÄRLEKSTECKEN

  Ditt bästa stjärntecken att leva tillsammans med är Lejonet, men även Skytten och Vattumannen är kärleksfulla vänner.

  ARBETE

  Du trivs bäst när du själv får bestämma om och vad du ska arbeta med. Du har en förmåga att finna lösningar där ingen annan ser dem. Det ger beundran och visar dig vägen till framgång.

  EKONOMI OCH SPEL

  Du är en stark och god ekonom som är försiktig med inköp. Nu kommer du dock att investera en del i dig själv för nöjes skull och det gör du rätt i. Spel på hästar kan ge vinst.

  LYCKOSIFFRA

  2

   

  Jungfrun 23/8–22/9

  KÄRLEK

  Det talas om bröllopsklockor för många i ditt stjärntecken – kanske ringer det också för dig. Du är i alla fall en vinnare i kärlekens lotteri. Vill du ha förändring så är det läge för det nu. En resa betyder mycket.

  KÄRLEKSTECKEN

  Oxen, Stenbocken och Vattumannen kan ge raraste kärlekslycka. Andra blir avundsjuka på det.

  ARBETE

  Du har ett gott sinnelag för ekonomi och inom data kan du komma att briljera. Även inom vård och handel kan du finna arbetslycka. Om du vågar ta steget till egen verksamhet kommer du att trivas med det.

  EKONOMI OCH SPEL

  Stjärnorna tror på en klart förbättrad inkomst för dig nu. Ett mindre sparande är bra, men undvik investering i värdepapper och valuta. Sifferspel och lotter kan ge vinst.

  LYCKOSIFFRA

  5

   

  Vågen 23/9–22/10

  KÄRLEK

  Du är en uppskattad vän och familjens medelpunkt. Om du ännu inte funnit ditt livs kärlek finns en chans nu. Det kan vara på ett nöjesfält som kärlekslyckan drabbar dig. Gör slag i saken!

  KÄRLEKSTECKEN

  Stjärnorna tror att du kan finna bästa kärleken hos Oxen, Tvillingarna och Skorpionen.

  ARBETE

  Inom affärslivet finns din bästa chans till framgång. Du kan se vinst i det som andra bara lägger åt sidan. Du är som en skrotsamlare som sparar på allt och helt plötsligt finner du något värdefullt som ger dig en stor vinst.

  EKONOMI OCH SPEL

  Mina stjärnor tror att din ekonomi förbättras efter en lite sämre tid. Kanske kan du till och med spara en slant. Bästa chans till vinst i spel är fotbollstips.

  LYCKOSIFFRA

  7

   

  Skorpionen 23/10–21/11

  KÄRLEK

  En dröm om en ny och efterlängtad kärlek kan ta form i dig. Och under sommarens varma dagar kan den rätta personen dyka upp. Du vet vad du vill, så följ bara ditt hjärta.

  KÄRLEKSTECKEN

  Jungfrun, Vågen och Stenbocken är de stjärntecken som står högst i kurs hos dig.

  ARBETE

  Det ser ut som om du får chans till en ny tjänst. Stjärnorna tror att arbetslyckan blir stor, så försök att se positivt på din framtid. Genomför gärna dina egna idéer och inse att du är en bra arbetsledare.

  EKONOMI OCH SPEL

  Visst ska du vara försiktig med din ekonomi, men nu verkar det vara rätt tid att investera i något du länge funderat över. Det kan bli din lycka. Värdepapper ger dig mer vinst än vad spel gör.

  LYCKOSIFFRA

  8

   

  Skytten 22/11–21/12

  KÄRLEK

  Du har sådana framgångar i kärlek att dina vänner blir lätt avundsjuka. En resa kan bli spännande, vare sig du åker med din käresta eller på egen hand. Låt dig förtrollas av kärleken.

  KÄRLEKSTECKEN

  Väduren, Tvillingarna, Lejonet och Vattumannen är de tecken som mina stjärnor tycker är bäst för dig.

  ARBETE

  Du är effektiv och omtyckt på ditt arbete. Arbetar du med media eller i skolans värld når du extra framgång. Du kan också komma att få lycka genom att förkovra dig i språk.

  EKONOMI OCH SPEL

  Det här året för med sig välstånd för de allra flesta födda i tecknet. Ett trevligt år för din ekonomi, med andra ord. Kanske är det ett lyckosamt spel som fyller din börs. Satsa en liten slant på hästar.

  LYCKOSIFFRA

  9

   

  Stenbocken 22/12–20/1

  KÄRLEK

  Ditt vänliga sätt kommer att ge dig framgång i kärlek, om du vill ha en förändring. Du kan få chans till flera korta romanser, men du föredrar en stabil relation.

  KÄRLEKSTECKEN

  Stjärnorna tror att du får bäst kärlekslycka med Oxen och Kräftan.

  ARBETE

  Det blir ett bra år på arbetet. Bäst får den som sysslar med affärer och allt som har med natur och kultur att göra. Du kan avancera i jobbet med hjälp av en kurs.

  EKONOMI OCH SPEL

  Du har full kontroll på dina pengar, även om du tycker att din inkomst kunde vara bättre. Något nytt till hemmet gläder hela familjen. Vill du testa spel tror stjärnorna att fotbollstips är bäst.

  LYCKOSIFFRA

  7

   

  Vattumannen 21/1–18/2

  KÄRLEK

  Nu ser stjärnorna nästan lite lyriskt på dig och din kärlekslycka. I år har du chans till verkligt fin romantik. Låt dig lockas in i en romans, gärna med någon som bor nära vatten.

  KÄRLEKSTECKEN

  Stjärnorna tror att din bästa kärlekslycka finns med Tvillingarna, Lejonet och Vattumannen.

  ARBETE

  Du är en väldigt god tillgång på arbetet och nu får du beröm för det. Framgångar väntar inom nästan alla områden, så tro på dig själv. Då går det vägen.

  EKONOMI OCH SPEL

  Om du blir lite mer sparsam kommer din ekonomi att bli bättre. Se tiden an med tillförsikt. Stjärnorna tror att du har bäst chans till vinst med spel på Lotto eller Keno.

  LYCKOSIFFRA

  3

   

  Fiskarna 19/2–19/3

  KÄRLEK

  Du är i grund och botten en romantiker och har framgång i kärlek. Men det är inte alltid som du har rätt vän vid din sida. Följ ditt hjärta, men försök göra lite mer stabila val. Lita på dig själv och kärleken.

  KÄRLEKSTECKEN

  Mina stjärnor tror att ditt bästa val är Oxen, Kräftan och Fiskarna.

  ARBETE

  Du är envis, uthållig och finns alltid till hands om någon behöver hjälp på arbetet. Den som jobbar med barn, bevakning eller med datorer får nu lugn och trygghet.

  EKONOMI OCH SPEL

  Framför dig har du ett år då du kommer att behöva spara mer pengar. Det är svårt, men du är envis och lyckas väl. Vill du testa ett spel har du bäst vinstchans med sifferspel och lotter.

  LYCKOSIFFRA

  4

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!