Temakrysset nr 11 + tävlingsformulär

På grund av ett fel i Icakuriren nr 11 föll Temakrysset bort. Här kan du hämta krysset som PDF och skicka in krysslösningen!

Vi beklagar att krysset inte kom med i tidningen.

Hämta korsordet som PDF genom att klicka här.

Vilket ord bildas i de blå rutorna? Skriv in det i formuläret nedan.

1:a till 6:e pris är en Sverigelott – hjälp din favoritförening och ha chansen att vinna 25 miljoner.

Senaste den 23 mars behöver vi ditt svar. Lycka till!

Tävlingssvar Temakrysset nr 11
Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras i tidningen. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top