Nötfyllda paprikor

Du behöver 2 röda paprikor 2 nävar rucola 1 dl hasselnötter 1 dl pumpakärnor 1 morot 1 msk tamari Gör så här 1 1. Dela...


2 portioner

Du behöver

  • 2 röda paprikor
  • 2 nävar rucola
  • 1 dl hasselnötter
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1 morot
  • 1 msk tamari

Gör så här

1
1. Dela paprikorna på hälften och kärna ur dem.

2

3
2. Skölj och bred ut en näve rucola på ett fat. Lägg paprikahalvorna på fatet.

4

5
3. Grovhacka hasselnötter och pumpakärnor i matberedaren.

6

7
4. Tillsätt morot och tamari och kör tills allt har blandat sig.

8

9
5. Fyll paprikorna med nötfärsen. Garnera med rucola.


Kommentar:
380 KCAL PER PORTION
E% 14 procent protein, 71 procent fett, 15 procent kolhydrater

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top