Är hälsobars nyttiga?

Är hälsobars nyttiga? Hur nyttigt är det med hälsobars egentligen? Innehåller de inte massa socker och tillsatser?Cattis Svar: Det finns en mängd barer med lite...

Är hälsobars nyttiga?

Hur nyttigt är det med hälsobars egentligen? Innehåller de inte massa socker och tillsatser?
Cattis

Svar:

Det finns en mängd barer med lite olika innehåll. Vissa barer är framtagna som måltidsersättning och används i viktminskningssyfte. De innehåller alla näringsämnen kroppen behöver i en måltid men ger mindre energi än till exempel en vanlig lunch. Andra barer har ett extra högt proteininnehåll och är kanske i första hand tänkta till personer som tränar mycket. Och så finns det barer som enbart innehåller torkad frukt och nötter. Jag tycket barer kan vara bra att ha till hands som mellanmål till exempel när man är på språng. Men vill man undvika för mycket socker ska man läsa innehållsförteckningen.

Viveca Annell

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top