Jag är kär i en upptagen kille

Jag är kär i en upptagen kille Hej! Jag har kommit fram till att jag är jättekär i en kille som dock är upptagen. Han...

Jag är kär i en upptagen kille

Hej!
Jag har kommit fram till att jag är jättekär i en kille som dock är upptagen.
Han vet inte om att jag gillar honom. Hur ska jag gå till väga?

Svar:

Ibland undrar man hur det blir så att folk blir ihop överhuvudtaget, för hur stor är chansen att den man gillar ska gilla en tillbaka. När jag var tonåring så blev jag bara kär i såna som inte ville ha mig. Du får börja med att göra en omvärldsanalys hehe! Hur stor är chansen att han kommer bli kär i dig? Hur gammal är han? Om han är mycket äldre så kanske det inte är en sån stor idé att du lägger ner tid och energi på denne kille (jag vet att det inte bara går att bestämma sånt men jag vet också att tiden läker alla (kärleks)sår…). Och vem är han tillsammans med? Om det är en vän till dig så kanske det heller inte är läge. Avgör dina odds och sen följ det du bestämmer dig för!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top