Min valps ena kula trillar inte ner

Min valps ena kula trillar inte ner Hej,Jag har haft en valpkull med 8 underbara valpar och har en valp kvar nu.Han heter Jansons Frestelse...

Min valps ena kula trillar inte ner

Hej,
Jag har haft en valpkull med 8 underbara valpar och har en valp kvar nu.
Han heter Jansons Frestelse och är 19 veckor gammal och får inte ner den ena pungkulan. Vi provar nu att få ner den med E vitamin och har blivit tipsade med att testa akupunktur . Har du något råd du kan ge oss för att få ner hans lilla kula?

Ingegert

Svar:

Hej Ingegert!

Jag har ingen erfarenhet av att E-vitamin och akupunktur skulle hjälpa men jag kan inte se att det skulle vara fel att försöka. Jag skulle dock som utgångspunkt avråda er från att avla på honom eftersom risken finns att hans avkommor får samma besvär. Om kulan inte faller ned spontant ev. med hjälp av lite "massage" så bör ni överväga att låta kastrera honom. Är kanalen för trång eller strängen för stram är det svårt att göra mycket åt på egen hand.

Hoppas allt löser sig!
Svaret skrivet av Anna Olverling

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top