Ta bort nate

Ta bort nate Hej!Hur tar jag bort Nate från gräsmattan? Det är massor! / Laila Skärström Svar: HejDet finns inga genvägar när det gäller ogräs....

Ta bort nate

Hej!
Hur tar jag bort Nate från gräsmattan? Det är massor! / Laila Skärström

Svar:

Hej
Det finns inga genvägar när det gäller ogräs. Om man inte vill använda gift förstås, men det rekommenderar jag aldrig. Om det är så väldigt mycket nate kanske ni ska tänka på att gräva upp och så nytt gräs? Men tänk då på att få bort så mycket ogräsrötter som möjligt. Man kan också lägg ut en täckande gammal heltäckningsmatta eller tjocka lager med gamla tidningar och jord över under en säsong och kväva såväl nate som gräs. Därefter fräsa upp mattan och så nytt. Vill du inte vara så radikal återstår bara handkraft och envishet. Ta en ruta i sänder och se till att den blir helt fri från ogräs. Det känns åtminstone lättare än att ta lite här och lite där.
Mvh Gunnel

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top