• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Helgens meny: Lyxig lammfilé, hummus och rabarberkompott

    Lammfilé är tacksam helgmat som ger mycket smak på lite tid. Servera med vackert rosa tillbehör som rostade rödbetor och rödvinssmör.

    Helgens meny: Lyxig lammfilé, hummus och rabarberkompott
    Foto: Stefan Wettainen
    Hummus på sojabönor
    Förrätt

    Hummus på sojabönor

    15 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Lammfilé med rödvinssmör
    Huvudrätt

    Lammfilé med rödvinssmör

    1 timme 30 minuter   Recept från Icakuriren.se
    Rabarberkompott med grahamssmul
    Dessert

    Rabarberkompott med grahamssmul

    30 minuter   Recept från Icakuriren.se

    Gott att dricka till

    Bra tillfälle för ett kärt återseende med cabernet sauvignon, utmärkt till lammrätter. Välj ett som inte är tanninrikt. 16–18 grader.

    Budget 71912 Grande Nuit Cabernet Sauvignon, Frankrike, 79 kr. Eko.

    Lite dyrare72458 Les Dauphins Côtes du Rhône Organic Rouge, Frankrike, 99 kr. Eko.

    Alkoholfritt Sval, gärna en aning underspädd, svartvinbärsdryck.

    Dryckestips Charlotte Sjögren sommelier

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!