• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Goda slottsmenyn

    Följ med till Häringe slott utanför Stockholm och en kulinarisk upplevelse med fransk touche.

    Helgmeny
    Klicka direkt på rätterna och kom direkt till recepten.

    Förrätt
    Rilette på lammbog med blomkålskräm och kantareller

    Huvudrätt
    Stekt marulk med vita bönor och rödbetor

    Dessert
    Häringedessert med hallonsorbet och rostade dinkelfrön

     

    Vi dricker till maten
    Till förrätten och huvudrätten passar 6376 Lindemans Bin 40 Merlot 2006, ett mjukt rödvin. 79 kronor. Annars lättdryck, hallon och vinbär.

    Till desserten tar man ett litet glas 2928 St Stephan´s Crown Tokaji Aszú,
    109 kronor för 500 ml. De alkoholfria alternaativen är nybryggt kaffe eller Pucko.

    Av: Lise-Lott Andersson

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!