Lasse Holm bjuder in till digitalt julfirande

Med syftet att minska ensamheten kring jul bjuder Lasse Holm tillsammans med Doro in till en digital julfika 17 december. Sändningen kommer att gästas av både bekanta som nya ansikten, inbjudna av Lasse Holm själv.

Rekordmånga väntas fira jul ensamma i år. Särskilt utsatta är de äldre och andra människor i riskgrupp. Med syfte att sprida värme och julkänsla för alla ensamma människor kommer Doro tillsammans med Lasse Holm livesända ett en timmes långt julprogram med gäster.

– Julen är en högtid som för många är starkt förknippad med familj och vänner. Det är en tid då vi umgås med de som står oss absolut närmast. I år är vi många som inte kommer att kunna fira julen på det sätt vi är vana vid. Jag vill göra det jag kan för att sprida lite julstämning och ljus i denna konstiga tid, säger Lasse Holm.

Sändningen “Lasse med julfika och vänner” kommer att bjuda på julstämning, julanekdoter och samtal med kända och okända ansikten som Lasse bjudit in. Det kommer även vara möjligt att ställa sina frågor live, skriver Doro i ett pressmeddelande. 

“Julfika med Lasse och vänner” är en digital julfika som sänds live den 17 december kl 10-11 på Doro Sveriges Facebook-sida och är helt kostnadsfri. Sändningen pågår i en timme och går att se av alla, men en särskild inbjudan har gått ut till äldreboenden och organisationer som jobbar med äldre runt om i Sverige.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top