Bilder: De här hundkompisarna håller ihop i vått och torrt

Lulu är en liten japanese chin och Blizzard är en stor sankt bernard. Tillsammans är de ett riktigt radarpar och Lulu trivs bäst när hon får rida på Blizzards rygg.

Älskar du hundar stora som små, så ska du verkligen följa Instagramkontot blizzardandlulu. Där får du följa de båda hundarnas förehavanden och kamratskap och det bjuds verkligen på mysiga bilder från bergstrakterna i nordvästra USA. 

Lilla Lulu adopterade Blizzard som förälder när hon var valp och så har det fortsatt allt sedan dess, enligt hundarnas ägare David Mazzarella. 

David säger också till sajten Bored Panda att Lulu alltid hoppar upp på Blizzards rygg när det är dags för promenader och att det är tydligt vem de två som bestämmer. Enligt David så har den stora sankt bernarden inga problem med situationen, då han är är världens mest toleranta hund. 

Här nere kan du se bilder på de två fina hundarna. 

How much longer until we get to the north pole Blizzard!

Ett filmklipp publicerat av BlizzardandLulu (@blizzardandlulu)

 

Enjoying a beautiful day on the lake!

Ett foto publicerat av BlizzardandLulu (@blizzardandlulu)

What do you see Lulu!

Ett foto publicerat av BlizzardandLulu (@blizzardandlulu)

Blizzard taking a nap and lulu birdwatching!

Ett foto publicerat av BlizzardandLulu (@blizzardandlulu)

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top