Ska jag bli pensionär?

Hej Benny Jag är en kvinna på 63 år, gift och har fem barn, flickor och en bonusson. Jag undrar vad jag ska ta mig...

Hej Benny

Jag är en kvinna på 63 år, gift och har fem barn, flickor och en bonusson. Jag undrar vad jag ska ta mig till. Har varit sjuk en längre tid, ska jag gå tillbaka till mitt arbete eller bli pensionär?

Mitt äktenskap går nu på knäna, vi pratar mycket lite med varandra, gör inget tillsammans. Stannar vi ihop eller går vi isär? Jag tycker än det ena, än det andra.

Undrar även hur det kommer att gå för min dotter. Får hon ett barn? Hon har längtat så länge. Jag hoppas så för hennes skull.

Benny svarar:

Jag ser inte att du går tillbaka till ditt arbete, utan får pension. Du är inte helt frisk, och du kommer att  må bättre psykiskt av att slippa stressen på jobbet. Ditt äktenskap knakar, och det är inte bara i knäna! Man ska inte leva tillsammans, om det inte finns kärlek. Relationen går sönder och ni separerar. Du har innerst inne väntat på det här länge. Men tro inte att du ska sitta ensam. Du kommer att bli särbo med en ny man och får det bra. Sen får jag väl säga grattis i förväg, mormor! Din dotter får en flicka och blir överlycklig. Hon är ett bevis på att man aldrig ska sluta tro! 

Kram Benny

Scroll to Top