Du behöver
- 400 g fiskfilé t
- salt
- svartpeppar
- 3.5 st potatismos (pulver)
- 1 st äggula till potatismoset
- 1 st gorgonzola (Knorr)
- 1 st burk musslor
- 1 st burkar kantareller (eller färska)
- purjolök hackad
- dill
- citron
Gör så här
1
Sätt ugnen på 225 grader.
2
Tina den frysta fisken, salta och peppra.
3
Smörj en ugnssäker form. Lägg fisken i en rad mitt i formen.
4
Tillaga potatismoset anvisning på förpackningen, tillsätt en äggula. Tillsätt gärna lite smör eller margarin och krydda eventuellt med salt och peppar. Lägg potatismoset längs formens långsidor.
5
Koka upp gorgonzolasåsen enligt anvisning, men ta bort den rekommenderade vattenmängden.
6
Lägg musslorna,kantarellerna och den hackade purjolöken över fisken. Häll över såsen. Ställ in formen i ugnen och gratinera i cirka 30 minuter.
7
Klipp lite dill över vid serveringen och servera med citronklyftor och en blandad sallad.
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.