Pulled kyckling på surdegsbröd

Du behöver 4 st kycklingklubbor nygrillade 3 msk sweet chili 1 dl majonnäs 2 msk japansk soja 1 st koriander kruka färsk 0.5 st gurka...

Tillagningstid: 10 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 4 st kycklingklubbor nygrillade
  • 3 msk sweet chili
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk japansk soja
  • 1 st koriander kruka färsk
  • 0.5 st gurka
  • 4 skiva surdegsbröd

Gör så här

Plocka köttet från klubban och dra isär med en gaffel så att köttet blir trådigt. Tillsätt sweet chili och smaka av. Blanda majonnäs med soja och tärna gurkan. Rosta brödet och arrangera med kycklingkött, majonnäs och gurka. Toppa med färsk koriander och eventuellt lite sallad Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top