Tunnbrödschips med rensteksröra

Du behöver 2 st tunnbröd mjuka rektangulära 1 st ägg 1 dl lagrad prästost finriven Rensteksröra: 100 g rökt renstek 1 dl kesella 0.5 dl...

Du behöver

  • 2 st tunnbröd mjuka rektangulära
  • 1 st ägg
  • 1 dl lagrad prästost finriven

Rensteksröra:

100 g rökt renstek
1 dl kesella
0.5 dl majonnäs
1 tsk skånsk grovkornig senap
3 msk hackad gräslök
salt

Ugn: 225°

Gör så här

1

Rensteksröra: Finhacka köttet. Blanda kött, kesella, majonnäs, senap och gräslök.Smaka av med salt och peppar.

2

Tryck ut 12 kakor ur tunnbröden med ett kakmått. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Pensla dem med lätt uppvispat ägg och strö över osten. Grädda mitt i ugnen, ca 6 minuter. Låt kallna och förvara på galler.


Kommentar:
Till det här receptet behöver du ett hjärtformat kakmått.

Scroll to Top