tradgarddragar.jpg
Trädgårdsglädje i flera etage
0
Över hundra ton sten som fraktats bort, en pergola av 1 800 meter armeringsjärn och över 2 000 olika träd buskar och perenner. Eskil och Inger i Hälsingland har skapat en underbar trädgård i flera etage!
trippelmormorny.jpg
Christina fick triss i barnbarn på tre veckor!
0
Först kom Sixten, sen kom inget, sen kom inget ... Sen kom tre barnbarn nästan på en gång! Christina Ivarsson i Högsby blev trippelmormor och trivs med barnbarnslivet!
pajdragar.jpg
Tre enkla och supergoda pajer med tomat!
0
Tomater – omöjligt att få för mycket av dem. Dessutom så lätta att använda och en dröm att kombinera med olika kryddor och örter. Men bäst av allt, en nyplockad solvarm tomat direkt från plantan, eller hur?
albertdragar.jpg
12-årige Albert hjälper barn med gomspalt!
0
Albert Hellström föddes själv med läpp- och gomspalt och ville hjälpa andra barn med samma problem. På bara tre månader har han samlat in 24 000 kronor, vilket räcker till tio operationer.
Cyklistdragar.jpg
De reser jorden runt – på cykel!
0
Carolina Nordfors och Per Karlström bestämde sig för att byta inrutad vardag mot frihet och äventyr genom att cykla jorden runt i fyra år.
rosordragar.jpg
Romantisk rosenprakt i Skåne!
0
På Österlen i Skåne finns Den Engelska Trädgården, med blommande rum fyllda av charm och färgkoordinerade rabatter. Trädgården är fylld med sagolika Austinrosor som bjuder på ljuvlig väldoft.
Berlindragar.jpg
Deltävling 4: Vinn en resa till Berlin!
0
Du är väl med i Hemmets Journals stora sommartävling? Hänger du med hela vägen har du chans att vinna en resa för två till Berlin! Här hittar du veckans uppgift, och även tidigare deltävlingar om du missat någon!
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept