surropuff.jpg
Så hjälpte hon sina vänner att få barn!
I elva år kämpade Hannah och Jesper förtvivlat för att få bli föräldrar. Gång på gång möttes de av nya besvikelser. Men när väninnan Josephine såg deras tårar och sorg gav hon dem ett radikalt erbjudande.
bibbipuff.jpg
Bibbi fann sanningen om sin morfar
Bibbi Brorsson hittade sin morfars klippbok och då kom en helt okänd sida om honom fram. Han verkade ha varit värsta James Bond som ung. Han hade varit en spion!
sdlbjt2Lf-QlYw-nh_253740.jpg
Holly sände the Railroad Killer till döden
Seriemördaren Rafael Resendez Ramirez satte skräck i hela USA i slutet av 1990-talet. Ramirez kom i media att kallas the Railroad killer eftersom alla offer som kom i hans väg mördades intill ett järnvägsspår, i flera fall föregicks mordet av en våldtäkt. Själv hoppade Ramirez på tåget och drog vidare.
appelpuff.jpg
Baka höstens godaste äppelbullar!
Nu är det äppeltider så passa på att baka dessa ljuvliga äppelbullar med mandelmassa, kardemumma och kanel. Försvinnande goda!
josefinflorin.jpg
Vinn biljetter till Florin & Josefin!
38-åriga Josefin blev kär i den 22-årige rumänske tiggaren Florin. Nu lottar vi ut 20 biljetter till Florin & Josefin, filmen om deras fantastiska kärlekshistoria.
helenapuff.jpg
Helenas man kom aldrig hem från jobbet igen
En måndagsmorgon i februari 2016 fick Helena Swärd ett sms. Maken Anders hade råkat ut för en olycka i jobbet som brandman och räddningsledare. På bara ett dygn förändrades Helenas och de tre barnens tillvaro totalt.
5cf5774b539d7_thumbnail.png
Snart säsongspremiär - då sätter programledaren ner foten
Produktionen av Bonde Söker Fru har sedan några år tillbaka haft problem med personer som via sociala medier hör av sig till bönderna när det blivit känt att de ska medverka. – Det är lite taskigt, både mot bönderna och brevskrivarna, säger programledaren Linda Lindorff till Aftonbladet.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept