Carolapuff.jpg
Carola älskar julen – även grisfötterna!
0
Möt Carola i ett samtal om kärlek, tro och om hennes nya stora livsprojekt. En av hennes stora drömmar har gått i uppfyllelse!
julquiznypuff.jpg
Testa dig själv: Vad kan du om julen?
0
Till julen hör att spela spel och leka lekar. Varför inte en frågesport? Här kommer några mer och mindre kluriga julnötter att knäcka. Testa dig själv och utmana dina vänner!
jul13b.jpg
13 december: Vinn hotellövernattning med spa!
0
En lyxig övernattning i minisvit på Hotell Södra Berget, med spa-entré, frukost och middag för två, står på spel. Varje dag kan du vinna nya fina priser i Julkalendern!
gulbetssillpuff.jpg
Testa en spännande sillvariant på julbordet!
0
Rödbetor, kapris och pepparrot är en klassisk och god kombination. Men gulbetan känns lite ny, och färgar inte heller på samma sätt.
luciapuff.jpg
Välkommen Lucia - vem du än är!
0
Måste ljusets gudinna vara ljushårig? Eller kan det vara en hårig karl? Debatten har varit stormig när nya Lucior dykt upp. Men faktum är att Lucia har sett ut på många olika sätt. Hon har till och med haft svans ...
jul12b.jpg
12 december: Tävla om slott och fina vinster från Playmobil!
0
Ett Playmobil Magic Skinande Kristallpalats med ytterligare fem spännande tillbehör ur kollektionen lottar vi ut idag. Besök Julkalendern varje dag och tävla om nya fina priser!
sverige2.jpg
Hannes spelade ihop 162 000 till välgörenhet!
0
Hannes Aiff har spelat fiol sedan han var 5 år gammal och den idag 14-årige violinisten från Ulricehamn har genom åren tjänat sig en rejäl hacka som gatumusikant.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept