lofoten.jpg
Upplev Lofoten - och det bästa i Norr!
Du kommer garanterat att få möta många storslagna vyer under vår tur i fjällvärlden. Resan är fullmatad med besök på Icehotel 365 i Jukkasjärvi, Silvermuseet i Arjeplog, Lappstaden och Gammelstad Kyrkstad i Luleå samt stadsrundtur i Kiruna. Vi får också uppleva midnattssolen i norska Lofoten och den omtalade Trollfjorden.
Laxpudding2500.jpg
Laga härlig laxpudding med fänkål ikväll!
Lax är ju aldrig fel. Det funkar till vardag, till fest och till och med i lunchlådan. Här får den gott sällskap av fänkål och frisk citron.
Krimv4.jpg
1952: Rösterna fick honom att slå ihjäl sin egen syster
Fyrvaktaren uppfostrade sina fyra barn på en enslig ö. Alla trodde att sonen Gösta bara var extra begåvad och lite känslig. Det ingen förstod var att han tidigt började utveckla schizofreni, vilket skulle visa sig få förödande konsekvenser.
drag.jpg
Bröstcancerdrabbade Kajsa fick hjälp av sin tatuerare
Kajsa Grindendahl drabbades av bröstcancer men överlevde. När hennes bröst skulle rekonstrueras ställdes hon inför en annan sorts problem – hur får man realistiska vårtgårdar? Det var då Kajsa kom att tänka på skicklige tatueraren Fredric Arnell.
drag.jpg
Marinerad kyckling och rostade rotfrukter
Att tillaga en hel kyckling är inte så krångligt som man tror. Här får du hela middagen på en och samma plåt - hur smidigt som helst!
drag.jpg
Bjud in fåglarna till ett dukat bord!
Besök av småfåglar i trädgården värmer hjärtat en kall vinterdag. Det är härligt när det blir liv i täppan. Dessutom behöver fåglarna din hjälp med mat under de kalla månaderna. Kanske upptäcker du fler fågelarter än du trodde om du bara bjuder in. Här får du tips om hur du kan fixa ett eget fågelkafé i täppan!
gragasenpuff.jpg
Så mycket bättre-huset ska få nya ägare
Nu säljer ägarna Grå Gåsen på Gotland, som synts i Så mycket bättre. Både pensionatet och ladan som varit med på inspelningen av den populära serien lades ut till försäljning för ett tag sedan.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept