drag.jpg
Träna under promenaden
Promenader är en utmärkt motionsform. Om du dessutom lägger till några enkla övningar längs vägen får du ett riktigt bra pass för hela kroppen. Du väljer själv om du gör alla övningar efter varandra eller om du portionerar ut dem under promenadrundan.
FotoMH_BhBuss01_222262.jpg
Jag älskar mitt sommarliv i bussen!
45-åriga Ella Logren ser det som sitt kall att hjälpa kvinnor att hitta rätt bh. I sin svarta buss turnerar hon runt i byarna och klämmer, känner och säljer. – Många kvinnor kliver ur bussen med ett helt nytt självförtroende, säger hon.
BennyefterhJ.jpg
Fick du svar från Benny?
Här är alla frågor och svar från chatten med mediet och livsguiden Benny Rosenqvist den 23 maj 2019.
20181113_224626_240362.jpg
Åsa bytte liv – blev lärare i Vietnam
För fyra år sedan cyklade hon som vanligt till lärarjobbet i Malmö. I dag susar Åsa Sarnus fram på en moped tusen mil bort. Hon är på väg till sitt jobb som svensklärare på FN-skolan i den pulserande vietnamesiska huvudstaden Hanoi.
sdlS_8n93IQxJM-nh_249931.jpg
En trädgård för fjärilar och humlor
Det är underbart att promenera i skog och marker men ofta kan man få fina naturupplevelser hemma i den egna trädgården också. Särskilt om man gör som Göran och planerar trädgården för att göra den maximalt intressant för fjärilar och humlor!
Ingalill_Persbrant_08_232447.jpg
Persbrants mamma: Vi har båda kort stubin och älskar att måla!
Hon har dejtat en fransk prins och spontangift sig med en amerikansk oljeborrare, men den viktigaste mannen i hennes liv har utan tvekan alltid varit sonen Mikael. Möt konstnären och kändismorsan Inga-Lill Persbrandt.
Untitled-1.jpg
Spett med bett!
Kött, fisk eller vegetariskt - grillspett går att variera i all oändlighet! Här kommer några favoriter i nytappning.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept