eva-glimsand-nisse.jpg
Eva blev änka mitt i graviditeten: "Min man fick aldrig träffa vårt tredje barn"
För Eva Glimsand tog livet en tragisk vändning när maken Henrik, 31, gick bort i plötsligt hjärtstopp bara några veckor innan hon skulle föda deras tredje barn. – Ibland går livet och döden hand i hand, säger Eva.
Päronkaka med maräng – lättbakat i långpanna
Päronkaka med maräng – lättbakat i långpanna
Ska du baka till många är långpannan din bästa vän. Passa på att ta tillvara på trädgårdens päron och rör ihop men mjuk kaka toppad med frasig maräng och kardemummadoftande päron.
daniella-mobil-sjobotten-11-ar.jpg
Daniellas mobil hittades i sjön efter 11 år – fick tillbaka tusentals bilder
En mobiltelefon med tusentals bilder hittades på sjöbotten av en dykare, som delade med sig av fyndet på Facebook. Inlägget hade bara legat uppe i 33 minuter när nyheten nådde fram till Daniella, som tappat mobilen i sjön 11 år tidigare.
Oemotståndlig äppelcheesecake med smak av kanel
Oemotståndlig äppelcheesecake med smak av kanel
Den här ugnsbakade cheesecaken är fylld med smörstekta äppelklyftor och kanel. Perfekt till höstens alla mysiga fikastunder.
min-man-lever-dubbelliv-med-andra-man.jpg
Fråga Vibeke: Hjälp, min man lever dubbelliv med andra män!
Min man avslöjade att han har varit otrogen mot mig med flera män, och till och med skaffat en lägenhet utan min vetskap. Hur berättar jag det här för vår son som har en funktionsvariation?
viltfarslimpa.jpg
Baconlindad viltfärslimpa med kantareller
krukvaxter-med-vackra-blad.jpg
Krukväxter med vackra blad – 8 gröna favoriter
Fyll dina fönster med bladstarka krukväxter! Det finns en uppsjö av mönster och nyanser att botanisera bland. Här presenterar vi några favoriter som får hemmet att grönska.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept