dragar.jpg
Karolina gjorde film om sitt hotade paradis
23-åriga Karolina Thollander kommer ursprungligen från Jönköping men somrarna har hon tillbringat i föräldrarnas stuga på Grimsholmen i Falkenberg sedan hon var liten.
dragar.jpg
Tinas miniatyrhästar är som hundar!
Den amerikanska miniatyrhästen mäter en bra bit under en meter i mankhöjd och väger under 100 kilo och kan bli en riktig kompis. Uppfödaren Tina Lundblom berättar att den kan bli både terapihäst och blindhäst!
dragar.jpg
Rånarna var utklädda till kvinnor
Medan intet ont anande Parisbor promenerade förbi utanför fyllde rånarna säckar med dyrbara juveler. Rånet pågick bara i 15 minuter men rånarna kom över smycken, juveler och klockor till ett värde av 80 miljoner euro. Men av rånarna, som begått en av historiens fräckaste kupper, fanns inte ett spår!
dragar.jpg
Här har många cyklar slängts i plurret
Skräp som slängs i havet är ett stort problem både för människor och djur. Marint skräp orsakar skador på fartyg och fiskeredskap och förorenar kust- och strandmiljöer.
GettyImages-1041192682_262348.jpg
Mota bort de dystra tankarna!
Känns höstmörkret tyngre än vanligt? Får nedstämdheten dig att stanna hemma och undvika det du normalt sett tycker är kul? Då kan du vara drabbad av SAD (Seasonal Affective Disorder), årstidsbunden depression. Men det finns hjälp att få och det är viktigt att söka den, menar psykologen Fredrik Sandin.
IMG_8273_269404.jpg
Rose-Marie och Ulla har varit bästisar i 70 år!
Genom glädje och sorg, från småskolan till pensionärslivet – Rose-Maries och Ullas vänskap har överlevt livets alla skiften. Att Ulla flyttade 25 mil bort redan i tonåren förändrade ingenting. Efter 70 år är kontakten fortfarande daglig.
dragar.jpg
Curt cyklar för barnens skull
Trots att han själv genomgått flera tuffa operationer efter sin cancerdiagnos cyklade 81-årige Curt Löfqvist mellan Lund och Stockholm i somras. Allt för att dra sitt strå till stacken och samla in välbehövliga pengar till Barncancerfonden.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept