perelli.jpg
Charlotte Perrelli berättar om sitt liv: "Pappas sjukdom tvingade mig att bli stark"
0
Charlotte Perrelli är van att bli omskriven men har för första gången tagit pennan i egen hand och skrivit om sitt liv. För Hemmets Journal berättar hon om karriären, kärleken och missfallen.
quizpuff.jpg
Vad kan du om vårens vackra blommor?
0
Visst längtar vi alla tills vårblommorna kommer och lyser upp tillvaron? Nu dröjer det inte länge till! Testa dig själv så länge, kan du svara på dessa tio frågor om några av våra mest älskade vårblommor?
färjekatten.jpg
Slut på turandet för katten Silva
0
Det är inte bara människor som längtar söderut i mörka vintern. Personalen på TT-Lines färja Peter Pan påträffade nyligen en fyrfotad fripassagerare på bildäck.
IMG_2014_183904.jpg
Jag lever som de flesta andra – fast med lite fler prylar
0
För Hanna Danmo innebär vardagen en ständig kamp mot tvångstankarna. När hon var yngre var det renlighetsmanin som var värst, numera är det samlartvånget. Men tillsammans med maken Martin har hon hittat sätt att hantera det dagliga livet.
shutterstock_173992679.jpg
Idag firar vi slarvighetens dag!
0
Överfylld tvättkorg, borttappade nycklar och disk som dräller? Lugn, idag kan du strunta i allt det där.
GoranGepard_234413.jpg
Göran sålde bilverkstaden för att rädda geparder
0
Redan som tonåring drömde han om att sova med geparder. Nu lever 71-årige Göran Lindström från Timrå sin dröm i Namibia där han tämjer dem för att de ska överleva. Och han har sovit, eller försökt sova, med fyra geparder i sin säng.
vasaloppet.jpg
Nu klappar mitt nya hjärta för Vasaloppet
0
För nio år sedan orkade Lars Holm knappt röra sig – hans hjärta var på väg att ge upp och läkarna gav honom två år att leva. Men efter en lyckad hjärttransplantation gör han nu en efterlängtad comeback – 20 år efter sitt senaste Vasalopp.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept