Torleifpuff.jpg
Torleif sökte upp sin mormor på mentalsjukhus
På sin pappas dödsbädd fick Torleif Ingelög veta en familjehemlighet. Torleifs mormor var inte den han trodde. Hans mammas mor hette i själva verket Greta och satt inspärrad på mentalsjukhus. Avslöjandet ledde till att Torleif började söka sina rötter.
Kantarellbrod-med-kraftor.jpg
Kantarellbröd med kräftstjärtar och löjrom
Maxa mackan med kantareller, kräftstjärtar och löjrom! Brödskivorna kan rostas i förväg, men vänta med att lägga på stuvningen till servering. Se till att kräftstjärtarna fått rinna av ordentligt. Löjrom finns att köpa fryst.
armandpuff.jpg
Svenska OS-guldmedaljören Armand Duplantis siktar högt
Armand "Mondo" Duplantis föddes in i en idrottande familj och började träna stavhopp redan som liten. Nu är han 21 år, regerande världsmästare och guldmedaljör i OS i Tokyo. Här berättar han om vägen till framgång – och vad dalahästar betyder för honom.
Caesarsallad.jpg
Caesarsallad med räkor
Vår lite annorlunda caesarsallad med valnötsdressing är fräsch på buffébordet.
vaccinpuff.jpg
Äntligen vaccinerad! Kan jag leva som vanligt nu?
Nu är större delen av Sveriges befolkning vaccinerad mot covid. Vad innebär då det? Blir livet som vanligt igen? Rolf Gustafson, docent i infektionssjukdomar och specialist i klinisk immunologi, svarar på några angelägna frågor.
Fried_rice.jpg
Fried rice med stekt ägg och cashewnötter
Den här rätten är perfekt att göra på överblivet ris! Du kan också koka riset dagen innan för att spara tid.
urinvagpuff.jpg
Hur slipper jag få urinvägsinfektion så ofta?
Urinvägsinfektion är en av de vanligaste kvinnosjukdomarna. Många får det och en del drabbas av det återkommande. Hälsokostexperten Lotta Friberg tipsar om vad man själv kan göra för att motverka och förebygga urinvägsinfektion.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept