nOVELLER.jpg
Hundratals skickade in noveller
0
Hemmets Journals novelltävling är nu avslutad och resultatet överträffar all förväntan! Inte mindre än 452 bidrag kom in.
quizpuff.jpg
Frågesport: Vinn spelet Besserwisser!
0
2018 har varit ett händelserikt år. Testa vad du minns av året som gått genom att svara på dessa tio kluriga frågor från spelet Året som gått från Bezzerwizzer. Svarar du rätt på alla kan du vinna spelet!
godismarsipanlimpa.jpg
En klassiker på gottebordet!
0
Marsipanlimpa är en riktig klassiker, här med härlig smak av apelsin! Fyllningen kan också varieras med olika nötter och mandlar.
jul18b.jpg
18 december: Städa med stil, vinn fint sopset!
0
Två fina Andrée Jardin-sopset från Sufraco lottar vi ut idag. Varje dag öppnar en ny lucka med nya spännande vinster som du kan tävla om fram till nyår!
Kramarpuff.jpg
Kramas och håll dig frisk!
0
Det är väldigt trevligt att både ge och få en kram – men visste du att det också är oerhört hälsosamt för oss och motverkar både stress och hjärtproblem?
krimpuff.jpg
Han fick vännerna att mörda familjen
0
Bart Whitaker hade en familj som älskade honom över allt annat. Men det räckte inte. När girigheten tog över började Bart Whitaker att smida en djävulsk plan.
jul17b.jpg
17 december: Tävla om en lyxig långpanna!
0
En Scanpan Fusion 5-långpanna från Sundqvist lottar vi ut till en lycklig vinnare idag. Varje dag öppnar en ny lucka i Julkalendern med vinster som du kan tävla om!
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept