dragar.jpg
Tack vare tekniken är jag med i mina barnbarns lekar!
Det kom ett brev till redaktionen. Marie Johansson Gadde heter brevskrivaren som berättar hur coronapandemin har tvingat fram nya lösningar för att hon ska kunna umgås med sina älskade barnbarn. Läs hennes rörande berättelse!
dragar.jpg
Äntligen tid för penséer!
Att få plantera vårens första pensé ger ett ­glädjerus och hopp om ljusare tider. Njut i fulla drag av den charmiga tuffingen! På trappen, balkongen eller i en vas på köksbordet.
Kycklingburgare.jpg
Kycklingburgare med picklad rödlök
Variera burgaren och gör den på kycklingfärs istället! Servera med picklad rödlök, fräsch sallad och dina favorittoppings!
dragar.jpg
Efter tumören lever Magdalena Forsberg i nuet
När Magdalena drabbades av en stor tumör började hon leva som om var dag var den sista. Det var en tuff period men också en tid för eftertanke. Nu begränsar hon sig inte längre och säger gärna ja till nya äventyr.
dragar.jpg
Möt Hemmets Journals nya hälsokostexpert!
I snart 30 år har Lotta Friberg arbetat som hälsorådgivare och hon tycker fortfarande att det är lika tillfredsställande. Nu kommer hon även att svara på frågor läsarfrågor i Hemmets Journal om kosttillskott och naturläkemedel.
Mintbullar.jpg
Baka ljuvliga mintchokladbullar!
Mmm ... mintchokladbullar! Här tar vi ut svängarna och gör vardagsfikan till en fest. Testa också att göra treslagsvikningar så fördelas fyllningen jämnare!
dragar.jpg
Jag stals från min biologiska mamma
Redan som barn visste Samuel Lindström att han var adopterad från Chile. Men tidigt kände han instinktivt att det var något som inte stämde med den knapphändiga informationen i hans adoptionspapper. Inte förrän för ett par år sedan skulle den hemska sanningen komma fram.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept