Ljungskilerosor_36_208082.jpg
Margaretas fantastiska rosor
Det härliga med trädgårdsintresset är att det kan drabba en när som helst i livet. Margareta Holmdal, som du får möta denna vecka, hade fyllt 60 år när det stora intresset för rosor vaknade. Sedan dess har hon skapat en helt fantastisk rosenträdgård som lockar besökare från när och fjärran. Följ med du också!
IMG_8423_254933.jpg
Jag vet att han finns på en bra plats idag
Komikern Stefan Gerhardsson, känd som ena halvan av humorduon Stefan & Krister, vet att livet är bräckligt. För elva år sedan förlorade han sin yngste son Micke i en tragisk olycka. Men Stefan valde att leva vidare, trots sorgen.
drag.jpg
Pop-tarts med björnbärsfyllning
Här kommer en amerikansk klassiker med svensk touch. Björnbären kan bytas ut mot något annat bär om så önskas!
Monica_Svensson_Jarvso013_260414.jpg
Barbro var inte bara mamma
Monica Svensson valde en helt annan livsväg än mamma Barbro – hela Sveriges Lill-Babs. Ändå var det mer som förenade dem än skilde dem åt. Och nu är Monica den som kommer att vårda sin mammas minne på nya Lill-Babs-museet.
Untitled-1.jpg
Snart finns Bibeln på pitemål
Pitemål ligger Susanne varmt om hjärtat. Så gör även Bibeln och dess många berättelser. Nu har hon börjat förena dessa två. – Berättelserna är viktiga än idag. Det handlar om starka, uppfinningsrika kvinnor som kunde klara sig även om männen dog, säger Susanne.
Gunilla_Nordin3_232382.jpg
Jag blev frisk efter 50 års sjukdom
I samband med sin förlossning smittades Gunilla Nordin av Hepatit C och har lidit av trötthet, infektionskänslighet och dåliga levervärden i alla år. Men tack vare en ny medicin kunde hon friskförklaras vid 75 års ålder.
drag.jpg
Macka med pankopanerad halloumi och picklad gurka
En ny klassiker? Prova denna goda macka med krispig halloumi och syrlig gurka. Perfekt för såväl middagspartyt som till kvällsmat en tisdag.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept