drag.jpg
Pumpapaj med saltkanderade mandlar
Pumpapaj är en vanlig efterrätt i USA och äts ofta kring Thanksgiving. Pajen är söt med smak av kanel och kardemumma, en riktig höstfavorit!
collageweather2.jpg
Frågesport: Vad kan du om väder?
time.jpg
Är det sista gången vi ställer om klockan?
Kommer du ihåg minnesregeln för sommar- och vintertid? Man ställer fram trädgårdsmöblerna på våren och ställer tillbaka dem på hösten. Snart kanske du inte behöver ha koll på den längre. Nu på söndag kan det bli sista gången vi ställer om klockan till vintertid.
dragar.jpg
Sundets hjältar räddade 1 400 judar under kriget
Lena Fäldts pappa Gösta var en av hjältarna som räddade danska judar under andra världskriget. Benni Korzen var en av de som undkom nazisterna och fann tryggheten i Sverige. Om de dramatiska händelserna på Öresund har Conny Palmkvist skrivit en nyutkommen bok.
kuddepuff.jpg
Sy kudde och ask med lyxiga bubblor av sammet!
Höstfixa en bubblig och härlig kudde! Den proffsiga texturen skapar du enkelt genom att sy in kulor av fyllnadsvadd. Gör en fin förvaringsask också när du ändå håller på!
Benny.jpg
Här hittar du Bennys svar på läsarnas frågor
Mediet och livsguiden Benny Rosenqvist chattade med er läsare och svarade på frågor om stort och smått i livet. Här hittar du alla frågor och svar från chatten.
drag.jpg
Parmesanpanerad filé med spenatris
Här har fläskfilén panerats i parmesanost och pankoströbröd. Det blir gott och krispigt. Banka ut köttet med botten på en kastrull.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept