shutterstock_190917857.jpg
Därför nätdejtar inte äldre
0
kattjourhemmet_jeanette_5_187733.jpg
Jourhemmet Jeanette öppnar dörren för hemlösa katter
0
Jeanette Nilsson har genom åren tagit emot fler än 30 hemlösa katter i sin bostad. Alla har haft sitt unika öde, det ena värre än det andra, men alla har med tiden flyttat till permanenta hem.
enyapuff.jpg
Enya fick ett nytt hem på Gotland!
0
Hunden Enya har haft ett tufft liv. Men nu har hon äntligen hittat hem hos Inga-Maj och Rolf Lundström i Klintehamn på Gotland.
naturdragar.jpg
Läsarnas bästa fågelbilder!
0
Det är svårt att välja favoriter bland läsarnas fina naturbilder. Den här gången blev temat fåglar – nästan – men den röda solnedgången och det lika lysande hjortronet kunde vi ju inte låta bli!
skaldjurdragar.jpg
Lyxa till det med skaldjur i helgen!
0
I vacker havsmiljö smakar färska skaldjur som allra bäst. Nykokta havskräftor, räkor, krabba, musslor och färska ostron serverat på stora fat med goda såser är lyxigt gott! Vi bjuder även på andra goda rätter med havets läckerheter!
laktosdragar.jpg
Varför blir man laktosintolerant?
0
Det kan vara svårt att tänka sig en kopp kaffe utan mjölk eller nybakade frallor utan smör, men en del har inget val. Men vad innebär det egentligen? Här får du alla svar!
Kryssdragar.jpg
Marie gör HJ:s populäraste kryss!
0
Många älskar korsorden i Hemmets Journal och allra mest älskat är Höjdarkrysset. Vid alla mätningar ligger just detta kryss i topp. Kvinnan bakom det populära krysset heter Marie Petersson-Engnell och hon har gjort kryss till Hemmets Journal sedan i början av 1990-talet.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept