shutterstock_573890452_231569.jpg
Tre tips för att förebygga och undvika urinläckage!
0
godisbritta-jpg_233531.jpg
Britt-Marie stoppade godistjuven - byborna startade insamling
0
an-053_233380.jpg
Sticka finaste hjärtekudden!
0
Visst blir man glad av den härliga hjärtekudden i rött och rosa? En fin färgklick i favoritfåtöljen. Du stickar den snabbt på stora stickor.
Annika_ute_5_232431.jpg
Annika förlorade både dotter och make i cancer: "Jag trodde aldrig att jag skulle bli lycklig igen!"
0
Annika och Kenneth Brocknäs hade precis kommit på fötter efter dottern Ebbas död. Då insjuknade Kenneth i cancer och avled. Annika slungades in i mörkret men livet visade sig också kunna bjuda på positiva överraskningar.
BeFunky-photo (1).jpg
Alla hjärtans dag-special: sex klassiska kärlekshistorier!
0
Pojke träffar flicka och kärlek uppstår. Det borde vara så enkelt men är ofta så svårt. Om det inte är fattigdom eller konventioner som sätter käppar i hjulen så finns alltid katolska kyrkan och oförstående föräldrar. Men passionen kan överleva det mesta – det visar historien!
GettyImages-923444950_232547.jpg
Så stöttar du en vän i kris
0
Ett tufft sjukdoms-besked eller en relation som gått i kras? Det kan vara svårt att veta vad man ska göra när en vän drabbas av en livskris. Här är tre goda råd om hur du kan bli ett bra stöd.
solveig2.jpg
Solveig vårdar sin man hemma: "För mig är det naturligt att ta hand om varandra"
0
När Solveig Bylunds man fick stroke var det självklart att han skulle bo kvar i deras gemensamma hem. Det är ett dygnet runt-uppdrag som hon så gärna gör. Men hon ser till att inte glömma bort sig själv och älskar att träffa andra människor.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept