dragar.jpg
Julens enklaste godis!
Vit chokladbräck med salta jordnötter och dumlekola - supergott och superenkelt!
PP50.jpg
Per Penna: Ett sömndrucket telefonsamtal
Ingeborg berättar en dråplig historia om när hennes make väcktes av den ringande telefonen. Men det gick inte riktigt som han hade tänkt sig när han skulle svara.
leksaksbil.jpg
Gamla ting: Vad är den fina leksaksbilen värd?
Läsaren Göran vänder sig till våra experter med denna gamla fina leksaksbil som Göran själv lekte med som barn!
P4.jpg
4 december: Tävla om roliga spel för hela familjen!
Fem lyckliga vinnare får roliga familjespelet När då då och även vars tre När då då-pocketspel om resor, kända citat och sång & musik. Varje dag kan du vara med och tävla om fina vinster i årets lyxiga julkalender!
drag.jpg
Underbar jultårta med pepparkakor och lingonfyllning!
Den här imponerande jultårtan är riktigt tjusig på julbordet! Den är dessutom ganska enkel att göra, här hittar du receptet!
dragar.jpg
Trävillan fraktades över 100 mil på pråm
När Jette inte ville komma till huset fick huset komma till Jette. För tre år sedan hittade Jettte Hillevig sitt drömhus i ett tidningsreportage och blev blixtförälskad. Men problemet var att huset låg i Sundsvall och hon bor på Listerlandet i Blekinge …
mariadela.jpg
Marias hyresprojekt slutade i kärleksyra
Maria Eriksson i Uppsala ville förändra sitt liv och började hyra ut delar av sitt hem till främlingar. När hon valde att hyra ut sin toalett för en tia fick hon en del uppmärksamhet av kvällstidningarna. Och det ledde henne till den stora kärleken.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept