Lasagne-med-linser.jpg
Lasagne med röda linser
Lasagne gör sig bra även i vegetarisk tappning. Dessutom sköter den nästan sig själv. Släng ihop och njut av en enkel rätt full av härliga grönsaker.
Therese-Dragar.jpg
Therese har fått en ny njure av både sin pappa och bror
När Therese Jarmo blev svårt sjuk i njursvikt som barn donerade först hennes pappa Kennet sin ena njure till sin dotter och några år senare gjorde hennes bror Casper detsamma. Nu är Therese, mot alla odds, mamma själv till lilla Liv som fyller 1 år till midsommar.
Potatisflarn.jpg
Färskpotatisflarn med matjessill och västerbottensost
Flarn med smak av färskpotatis, pepparrot och matjessill. Fint som förrätt eller läckert tilltugg på buffén.
Lill-Lindfors-Dragar.jpg
Lill Lindfors: Som ung var jag kanske lite för kaxig
Evigt unga Lill Lindfors kan se tillbaka på en lång och framgångrik karriär. Och än är hon inte redo att lägga mikrofonen på hyllan. I sommar laddar hon för sin jubileumsturné. Hon har ju stått på scen i 60 år nu!
Frittata.jpg
Frittata med ­färskpotatis och grillad paprika
Frittata är en matig italiensk omelett som är enkel att variera efter behag och kylskåpets innehåll. Här har vi valt färskpotatis och grillad paprika som fyllning.
marcus-modell.jpg
Marcus bytte lastbil mot catwalk
21-åriga lastbilsföraren Marcus upptäcktes av en modellargentur via sociala medier och inom ett par veckor hade de norrländska skogarna bytts ut mot Europas modestäder.
Kycklingspett.jpg
Kryddiga kycklingspett med rawslaw-sallad
Smaksätt kycklingspetten med en härlig kryddmix gjord på paprika, spiskummin och fänkål. Servera med en fräsch rawslaw-sallad och god vitlöksmajonnäs.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept