tidsomstallningdragar.jpg
Så underlättar du tidsomställningen!
0
Den 31 mars är det dags att ställa om klockan till sommartid igen. Så här påverkas hälsan och så här kan du underlätta omställningen. Börja förbereda dig redan idag!
alidragar.jpg
Traumatiska minnen kom i vägen för kärleken
0
Marit Fagerheim Wiik föll för flyktingen Ali Djabbary första gången hon såg honom. Men länge var det en kärlek med förhinder. Inte förrän Ali kunde bearbeta sina minnen av fängelse och tortyr i Iran kunde de mötas på riktigt.
mallorcadragar.jpg
Njut och må bra på Mallorca!
0
Följ med på en aktiv resa med fokus på hälsa och välmående. Dagarna varvas med olika träningsformer, skön avkoppling och att ha roligt tillsammans!
hantverkspuff.jpg
Hantverksresa Estland med Johanne Ländin!
0
Följ med stickexperten Johanne Ländin och Hemmets Journal till Tallinn. Vi besöker bland annat Estlands största hantverksmässa, ett ullspinneri och många andra pärlor för handarbetsintresserade.
vafflorpuff.jpg
Här hittar du de godaste våffelrecepten!
0
Idag är det ju som bekant Våffeldagen med stort V och det firar vi genom att bjuda på lite olika härliga våffelrecept som du kan prova. För visst finns det en våffla för alla!
shutterstock_434370946_239108.jpg
Nu vibrerar naturen av kärlek!
0
Våren är kärlekens tid – inte minst för våra fåglar. Parningsritualerna kan se lite olika ut. Vissa är vackra och graciösa, andra våldsamma och vilda. Men fågelhanarna slipper i alla fall bli uppätna, som den manliga gurkspindeln…
veckomeny132.jpg
Italienska och kinesiska smaker i veckans meny!
0
Vacker aubergine, enkel pasta men smarrig pasta och kyckling som osar av senap. Veckans meny är full av spännande smaker!
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept