jul14b.jpg
14 december: Vinn en assistent från Ankarsrum!
0
Varje dag kan du tävla om nya fina priser i vår Julkalender! Bakom dagens lucka finns en lyxig assistent från Ankarsrum!
virkagrispuff.jpg
Virka julens gladaste gris!
0
Visst blir man glad av den söta grytlappen i form av en rund gris! Du virkar den i dubbelt lager så att den skyddar mot värmen. Julens favorit i köket.
Carolapuff.jpg
Carola älskar julen – även grisfötterna!
0
Möt Carola i ett samtal om kärlek, tro och om hennes nya stora livsprojekt. En av hennes stora drömmar har gått i uppfyllelse!
gravadroding1500.jpg
Gravad röding i gott sällskap
0
Att grava rödingfilé tar kortare tid jämfört med lax. Något som kan vara praktiskt så här i jultid när mycket mat ska lagas och även "trängas" i kylskåpet.
jul13b.jpg
13 december: Vinn hotellövernattning med spa!
0
En lyxig övernattning i minisvit på Hotell Södra Berget, med spa-entré, frukost och middag för två, står på spel. Varje dag kan du vinna nya fina priser i Julkalendern!
luciapuff.jpg
Välkommen Lucia - vem du än är!
0
Måste ljusets gudinna vara ljushårig? Eller kan det vara en hårig karl? Debatten har varit stormig när nya Lucior dykt upp. Men faktum är att Lucia har sett ut på många olika sätt. Hon har till och med haft svans ...
borste1.jpg
Åke binder borstar med gamla metoder
0
Hantverksyrken blir allt mer sällsynta, men i en lokal från 1800-talet i Enskede i Stockholm hålls ett av de mest tidlösa yrkena vid liv – nämligen borstbinderiet.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept