karolina-hellman.jpg
Karolina är bartendern som blev präst: "Yrkena påminner ganska mycket om varandra"
Karolina Hellman är gift med en av Sveriges mest hemliga popstjärnor. Själv var hon på väg att bli artist, men yrket som präst kom emellan. Idag jobbar Karolina i Svenska kyrkan på Mallorca. – Jag vill lyfta och bära och förändra hela världen, säger hon.
Mamma-vande-mig-ryggen-nar-pappa-dog.jpg
Fråga Vibeke: Mamma vände mig ryggen när pappa dog
Min mamma vill inte prata med mig om pappas bortgång. Hon tänker sälja huset jag växte upp i, men jag är inte redo att säga farväl till min barndom. Vad ska jag göra?
Lena-Sandell.jpg
Lena förlorade sin tvillingsyster: "Det var alltid mig hon ringde, men inte den gången"
Varför ringde hon inte till mig? Den frågan har Lena ställt sig många gånger. Lena och hennes tvillingsyster Iréne kunde ju prata om allt. Varför berättade hon inte att hon mådde dåligt?
lena-och-birgitta.jpg
Bästa vännerna Birgitta och Lena har blivit sambor: "Det är mycket bättre än att sitta på var sitt håll"
Halva hyran och dubbla glädjen. Så tänkte grannarna och kompisarna Birgitta och Lena när de bestämde sig för att dela lägenhet. – Vi har bara ett liv och det gäller att leva fullt ut, säger vännerna som har stora planer för sin gemensamma framtid.
Patrick-Ekwall.jpg
Patrick Ekwall: "Oavsett vad jag gör så tänker jag på att Hannah är död"
Sorgen och saknaden efter hustrun är tung och stor. Patrick Ekwall fokuserar nu på att göra livet lättare för sina två döttrar. Det där med att träffa en ny kärlek känns kanske avlägset nu. – Men Hannah ville att jag skulle möta en ny kvinna.
claus-von-bulow.jpg
Mord eller olyckshändelse – Varför hamnade von Bülow-arvtagerskan i koma?
Claus von Bülow vann den vackra och stenrika Sunnys hjärta. Livet lekte för paret, men någonstans på vägen gick det snett. Sunny hamnade i koma och Claus anklagades för mordförsök …
Lasse-Hallstrom-Tora-Hallstrom-Hilma.jpg
Lasse Hallström gör film med dottern Tora: "Den jag är mest stolt över"
Barnflickan tog hand om Tora medan hennes kända föräldrar Lasse Hallström och Lena Olin jobbade. När mamma och pappa inte var hemma saknade Tora dem enormt. Men – nu jobbar alla tre tillsammans med filmen om konstnären Hilma af Klint.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept