mat-fin-hy.jpg
Se upp med att använda för många hudvårdsprodukter: ”Du kan ha 500 ingredienser i ansiktet”
Kanske fyller vi badrumsskåpet med den ena dyra krämen efter den andra i hopp om att kunna smörja oss till en ung spänstig hud. Men funkar det, egentligen? – Det du äter spelar större roll för hudhälsan, säger experten Johanna Gillbro.
tareq-taylor.jpg
Tareq Taylor: "Jag har egentligen aldrig tyckt illa om mina mobbare"
Hela Sveriges älsklingskock Tareq Taylor har inte haft semester på fem år. Men om han någon gång är ledig, då är det bara stranden som gäller. Kanske hinner han i alla fall hänga vid havet någon stund tillsammans med nya kärleken Sofia Ståhl.
kramp-i-benen.jpg
Slipp kramp i vaderna – här är doktorns bästa råd
En av tre kan vakna på natten på grund av kramp i fötter eller ben. Det är alltså ett vanligt problem fast man vet inte riktigt vad det beror på. Men du kan i alla fall göra en del för att lindra besvären. Här är några knep!
halleviks-havsbad.jpg
De tog över det nedgångna badhotellet som 23-åringar: ”Vi fick lära oss efter hand”
Lena skulle bli sjukgymnast och Ulrika ville bli dataprogrammerare. Men när chansen kom att ta över barndomsparadiset Hälleviks Havsbad i sydvästra Blekinge gick den inte att motstå. Fast när de första gästerna dök upp oannonserade insåg de båda vännerna att de hade mycket att lära …
grannarnas-hundar-attackerade.jpg
Fråga Vibeke: Vår hund blev överfallen i vår trädgård
Våra grannars hundar rymde från sin trädgård och attackerade vår hund. Grannarna erbjöd sig att betala veterinärsräkningen men verkar inte förstå allvaret i situationen. Vi är rädda att det ska hända igen.
pernilla-lundin-trillingar.jpg
Pernilla fick trillingar som 45-åring: "Vi väntade med att köpa bebisgrejer till de var födda"
Först visade ultraljudet tvillingar, sedan dök det upp ytterligare ett hjärtljud – trillingar! Glädjande och samtidigt omtumlande för 45-åriga Pernilla Lundin som väntat länge på att bli mamma. Hur skulle hennes kropp klara att bära tre små liv?
petter-stordalen.jpg
Petter Stordalen svarar på allt: ”Det finns inga hemligheter i mitt liv”
Petter Stordalen hade nyligen förvärvat resebolaget Ving och kände sig oövervinnerlig. Då kom coronapandemin och slog undan benen på honom. Nu har Petter, med hjälp av svenska flickvännen Märta, rest sig ur krisen – flera miljarder fattigare och åtskilliga insikter rikare.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept