matpaj.jpg
Frestande frasig paj med lax, räkor och sparris!
Filodegen blir en frasigt pajskal i denna härliga sommarpaj. Sparris, räkor och så lite salladslök på laxen. Sådär, nu vet du vad du ska ha till middag ikväll!
dragar.jpg
Kärleksparets mormödrar är barndomsvänner!
När kärleksparet Emelie och Johannes träffades på ett gym i Kopparberg avslöjades flera häpnadsväckande omständigheter. Inte nog med att de båda hade sina rötter i en liten by i Halland – deras mormödrar var dessutom barndomsvänner.
puffkrim.jpg
När pengarna tog slut sköt hon sin man
Deidra och Fred Lane var den amerikanska fotbollsmotsvarigheten till Europas Posh och Becks – ett ungt, vackert par som badade i pengar. Det var i alla fall vad alla trodde, men snart basunerade tidningarnas löpsedlar ut parets våldsamma bråk …
dragar.jpg
Krämig tryffelrisotto med rökt fläsk
Festa till det med en krämig risotto toppad med rökt fläsk och stekta kantareller. Det blir en garanterad succé!
Dragar.jpg
May-Anita bytte datorn mot bullar och bakelser
När May-Anita var 56 år var hon trött på att jobba vid en dator hela dagarna. Hon ville träffa människor. När ett kafé blev till salu tänkte hon direkt att det var perfekt. Där skulle hon äntligen få vara lite mer social. Att hon knappt kunde baka var inget hinder.
hundskoj.jpg
Barnen färgade hundarna rosa
Vissa dagar liknar inte de andra. Fråga Kristin Nylund Bolén. När hon öppnade dörren möttes hon som vanligt av familjens tre hundar, överlyckliga över att återse sin matte. Men en sak var inte som vanligt. Två av hundarna, Berit och Rotax, var rosa i pälsen. Kristins barn hade spelat henne ett spratt.
grontskontpuff.jpg
Nytt poddavsnitt som handlar om kräftor!
Nu finns ett nytt avsnitt ute av härliga podden Skönt Grönt Gott. Den här gången snackas det om kräftor, upplysta trädgårdar och skåneinspiration!
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept