dragar.jpg
Acko Ankarberg drabbades av en stroke
Riksdagsledamoten Acko Ankarberg vaknade upp efter valet med kraftig yrsel. Mitt i livet hade hon drabbats av en stroke. Hon lever ett begränsat liv i jämförelse med hur det var tidigare, men har sina strategier för att hela tiden bli bättre.
alt-drag.jpg
Shirley Clamp övergavs av sin pappa
Shirley Clamp blev bortvald av sin pappa, redan innan hon föddes. Hela livet har hon haft låg självkänsla och svårt att vara i sina känslor. Tack vare terapi och sin dotter har hon nu hittat sig själv. Drygt fyra år efter separationen har artisten börjat bejaka livet som singel.
dragar.jpg
Frågesport: Vem sa vad i Astrid Lindgrens sagor?
Hur väl kommer du ihåg Astrids kloka ord? Testa dina kunskaper i vår frågesport!
dragar.jpg
Alienfisken blev världsnyhet
Oscar Lundahl, 19 år, från Bjärred fick en minst sagt udda fångst när han var på jakt efter hälleflundra i havet utanför Andøya i Nordnorge.
dragar.jpg
Krokodilen bet av min arm!
Den gemytliga kräftskivan på Skansen-akvariet förvandlades på ett ögonblick till ett fruktansvärt drama för Lars Liedegren, 79. En krokodil hoppade upp och högg sig fast i hans vänstra arm.
dragar.jpg
Bantning ska göra Prinsen pilsk!
Det finns tungt vägande skäl till att Prinsen går omkring och tjurar i hagen.
dragar.jpg
Linda födde barn utan att veta att hon var gravid!
Linda litade på de negativa graviditetstesterna. Illamående, tappad matlust och svullna ben måste ha andra orsaker. Magsmärtorna berodde på njursten, trodde sjukvårdsupplysningen. Men när hon skymtade ett litet huvud i underlivet förstod hon att det var något helt annat på gång …
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept