cupcakes-med-frosting.jpg
Kladdiga muffins med två sorters chokladfrosting
Kladdiga chokladmuffins som toppas med både vit och mörk chokladfrosting blir perfekta till en härlig sommarfika i bersån.
Magnus-lever-med-bipolar-sjukdom.jpg
Magnus drabbades av bipolär sjukdom som 17-åring: ”Jag trodde att Säpo förföljde mig”
Det var under andra året på gymnasiet som Magnus blev alltmer energisk. Han festade hela tiden, skaffade sig massor av ytliga vänner och fick ett enormt självförtroende. Sedan vändes allt i sin motsats. Först när depressionen gjorde honom nästan okontaktbar fick han hjälp.
kamratens-mamma-vill-styra-min-dotters-liv.jpg
Fråga Vibeke: Mamman till min dotters kompis försöker styra allt
Min 18-åriga dotter har en vän hon länge stått nära. Nu börjar min dotter dra på sitt eget håll, men kompisens mamma gör allt för att hålla kvar henne och tar för givet att hon ska följa med på deras semestrar. Hur ska vi lösa detta?
Benny-20210826.jpg
Chatt med Benny Rosenqvist den 19 maj 2022
Här kan du läsa alla besvarade frågor från chatten med Benny Rosenqvist den 19 maj 2022.
kardemummalangd.jpg
Baka kardemummalängder: Så får du dem extra saftiga
Kardemummalängder är smidiga att göra när du vill baka till många. Extra gott och saftigt blir det dessutom om du penslar längderna med sockerlag direkt efter att de har gräddats!
petra-mede.jpg
Petra Mede: ”När det var som värst tänkte jag att jag inte ville leva”
Let's dance är framme vid final och under våren har vi kunnat följa hur programledaren Petra Medes gravidmage har vuxit. Hon är fortfarande hemlighetsfull kring sin andra graviditet men desto mer öppen kring hur svårt det var att tvingas lämna dansens värld – och att till slut orka bli del av den på nytt.
Ebba-Berlund-vandring-Langsjon.jpg
78-åriga Ebba är vandringsledare: "Kommer hålla på så länge jag orkar"
Att ge sig ut på vandring måste inte vara ett stort och komplicerat företag. Även enklare rundor ger ro i kropp och själ, motion och livsviktig närkontakt med naturen. För Ebba Berglund är det en viktig del i vardagen.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept