vilt & chark

  • Parmafylld fläskfilé med rödvinssås

    Gör fläskfilén extra god och festlig. Fyll den med parmaskinka och mozzarella! Rödvinssås och potatiskaka smakar fint till.

  • Fläskfilégryta med svamp och äpple

    Svamp, äpplen och fläskfilé är en perfekt kombination. Servera vår mustiga fläskfilégryta med delikatesspotatis. Det här är en middag du inte får missa!

  • Lammfärsspett med sting

    Ajvar relish ger tillsammans med kryddor god smak åt lammspetten. Ajvar finns i olika styrkor så titta på burkarna när du köper så att du är bekväm med den styrka du använder.

  • Grillade revben med chipotlesmak

    Härligt heta revben som får smak av en marinad på bland ­annat japansk soja och chipotlepasta. Servera med rostad potatis, grillad paprika och mozarella.

  • Fläskytterfilé med gräddig cidersås

    Saftig fläskytterfilé serveras här ihop med läckert krämig sås gjord på äppelcider. Det här är en riktig festmåltid!

  • Grillad fläskfilé med caesarpotatis

    Caesarpotatisen med bacon, tomater och krispig sallad serveras ihop med den grillade fläskfilén. Toppa med en ljuvlig parmesandressing.

  • Grillad flankstek med örtmajonnäs

    Läcker flankstek som serveras med hemmagjord örtmajonnäs. Morötter och vaxbönor smakar bra till. Snabbt och lättgrillat!

  • Fläskgryta honey mustard

    Mustig gryta med smak av dijonsenap och honung. Servera med pressad potatis för en mättande och värmande middag.

  • Ugnsstekt ­fläskytterfilé med tryffelbearnaise

    Ugnsstekt fläskytterfilé med rostad potatis, spänstiga primörer och tryffelbearnaise. En bjudrätt som heter duga!

  • Marinerat lamm med vitlökssmör

    Med tillbehör som vitlökssmör, rostade rotfrukter och krämig spetskål blir lammracksen en riktig festmåltid.

  • Porchetta med salami och vitlök

    Porchettan är en perfekt rätt till påskbuffén. Köttet sköter sig självt i ugnen samtidigt som man förbereder något annat. Hittar du ingen stor kotlettrad så gör två mindre.

  • Smördegsinbakad fläskfilé med champinjoner

    Festa till det med smördegsinbakad fläskfilé med lufttorkad skinka och champinjoner. Servera med läcker madeirasås och ugnsrostad potatis.

Scroll to Top