Så blir ditt 2024: Stort årshoroskop

Nytt år och nya möjligheter! Det är spännande att få se fram emot allt som 2024 har att erbjuda. HJ:s astrolog Heikki Vesa berättar om hur det blir för just dig och ditt stjärntecken.

Heikki Vesa är Hemmets Journals och Sveriges älskade astrolog. Våra läsare har följt honom under många, många år. Här kan du läsa hans årshoroskop för 2024.

Väduren 20/3–19/4

KÄRLEK: De allra flesta födda i Väduren får ett gott och rart år när det gäller kärlek. Är du fri och söker en ny kär vän blir du nog lyckosam. Har du redan funnit din partner, behåll denna och ha det fortsatt rart tillsammans. Alla stjärntecken är egentligen positivt ställda till Väduren – välj själv.

ARBETE: Kanske söker du förändring nu och en arbetsledande roll kan vara som gjord för dig. Du gillar ju att ta ansvar. Jag ser inget minus i arbetslivet.

EKONOMI OCH SPEL: Ska man tro på mina stjärnor så har Väduren ett bra år framför sig. Det kan vara spännande att satsa en slant på sifferspel eller lotter.

LYCKOTAL: 9

Oxen 20/4–20/5

KÄRLEK: Lyssna till din inre känsla så väljer du rätt partner för ett kärleksfullt liv. Jag tror att du finner kärlekslycka
i en lantlig miljö. Du hittar svar på många av livets gåtor genom att vistas i skön natur. Oxen, Kräftan och Jungfrun är dina bästa och käraste av vänner.

ARBETE: Våga vara den som tar kommandot så får du dina kollegors gillande. Du fungerar bra i en ledande ställning. Du blir allt starkare detta solår.

EKONOMI OCH SPEL: Din ekonomi klarar sig bra, även om utgifterna kan vara stora nu. Vänta med dyra inköp. Avstå helst från spel. Spela bara när du känner dig tursam.

LYCKOTAL: 3

Tvillingarna 21/5–20/6

KÄRLEK: Chans till rar kärlek finns i ditt stjärntecken. Det gäller både om du har en kär vän och om du söker ny kärlek. Kanske finner du något fint att bygga vidare på under en resa. Var uppmärksam. Bästa val av stjärntecknen för dig kan vara Vågen och Vattumannen.

ARBETE: Du är uppskattad för din vänlighet.Dina kollegor applåderar ditt sätt att väcka idéer, så våga tro på dig själv och din förmåga att lösa problem.

EKONOMI OCH SPEL: Visst kan du oroa dig för pengar, men jag tror på en stabil ekonomi för dig. Vill du testa ett spel har du bästa vinstchans vid spel på hästar.

LYCKOTAL: 6

Kräftan 21/6–21/7

KÄRLEK: Ta den chans som bjuds dig, så kan det vara början till en ny och rar tid av bästa kärlekslycka. Kanske är det på en fest som du plötsligt möter ögon som ler inbjudande mot dig. Oxen, Lejonet och Fiskarna är dina bästa möjligheter till kärlek.

ARBETE: Du tycker om att hjälpa och pyssla om andra. Du förstår andra människor väl, men ibland blir det för mycket och du vill dra dig undan. Det är ett tecken på att du måste vila.

EKONOMI OCH SPEL: Du kommer att klara din ekonomi på en stabil och trygg nivå. Du är bra på att spara och att göra kloka inköp. Sifferspel ger dig bäst vinstchans.

LYCKOTAL: 9

ANNONS

Lejonet 22/7–22/8

KÄRLEK: Du trivs bäst i ditt hem. Där finner du ro i själen och om du har en kär vän får ni en tid av lycka. Söker du nytt i kärlek finns möjlighet till framgång. Stjärnorna tror att du har en skyddsängel som hjälper dig. Bästa val av vänner är Vågen och Vattumannen.

ARBETE: Du har ett ganska lättsamt sätt att arbeta på och får det mesta gjort snabbare än vad du kanske själv tror är möjligt. Du är en bra arbetsledare.

EKONOMI OCH SPEL: Du bygger nu upp din ekonomi och det kan vara en svår balansakt att få den att gå ihop. Vill du testa ett spel kan spel på hästar ge vinst.

LYCKOTAL: 4

Jungfrun 23/8–22/9

KÄRLEK: Du har ett fint sätt att värna om de dina och kan se fram emot ett år med raraste kärlek. Det gäller både i ett redan befintligt förhållande och om du börjar ett nytt förhållande. De bästa vännerna har du i Oxen, Jungfrun och Stenbocken.

ARBETE: Det verkar som om du får mer att göra. Du ser positivt på det mesta och överlåter gärna till andra att ta ledningen. Men om det blir tal om förändringar har du bra idéer.

EKONOMI OCH SPEL: Du är försiktig och klok när det gäller investeringar och på så vis skapar du en trygg och stabil ekonomi. Vill du testa ett spel, köp en lott.

LYCKOTAL: 7

Vågen 23/9–22/10

KÄRLEK: Ibland har du kanske lite jobbigt med din kärlek och drömmer om en chans att få det bättre. Vad som än händer tror stjärnorna att du får ett rart och bra år för kärlekslycka. Bästa vänner kan du ha i Tvillingarna och Lejonet.

ARBETE: Du har ett bra och säljande sätt och du har goda chanser att avancera under året. Kollegorna uppskattar din vänlighet och din diplomatiska talang.

EKONOMI OCH SPEL: Du funderar på hur du ska få råd med det du önskar. Det är inte så lätt att få ekonomin att gå ihop alla gånger. Vill du spela, testa ett fotbollstips.

LYCKOTAL: 9

Skorpionen 23/10–21/11

KÄRLEK: Det kan hända att du tycker att vänner är jobbiga att umgås med ibland. Men de flesta vill dig väl, så du får försöka att förstå dem och deras ibland lite underliga beteende. Bästa stjärntecken för dig kan vara Kräftan, Vågen och Stenbocken.

ARBETE: Du kan få chans till en bättre tjänst, men känner du inte att den kan ge dig framgång, tacka nej. För dig gäller det att välja en tjänst eller ett yrke där du får en ledande roll.

EKONOMI OCH SPEL: Det är bra att vara försiktig med inköp. Stjärnorna tror att du kommer att klara dig bra. Vill du testa ett spel kan värdepapper vara bäst för dig.

LYCKOTAL: 1

Här kan du läsa veckans horoskop

Skytten 22/11–21/12

KÄRLEK: Framför dig har du ett bra år för kärlek. Om du har tyckt att det mesta gått på rutin ändras det och om du är fri kan du få ett kärleksfullt möte på en kortare resa. Kärleken är på topp. Bästa val för dig är Lejonet och Vågen.

ARBETE: Du är lite av en idealist och vänder lätt en motighet till det bättre. Du vill helst själv bestämma över vilken väg du ska ta i livet. Det blir ett bra arbetsår, med chans till avancemang.

EKONOMI OCH SPEL: Du klarar dig bra men ska ändå vara sparsam och lite försiktig när det gäller ekonomi. Vill du testa din tur i spel, satsa på hästar.

LYCKOTAL: 2

Stenbocken 22/12–20/1

KÄRLEK: Du har lätt för att ta kontakt med folk. Andra dras till dig som en magnet. De tror kanske att du har en lösning på något som de undrat länge över. I år är kärleken rar. Bästa vännerna kan vara Kräftan, Jungfrun och Skytten.

ARBETE: Du är viljestark och mycket målinriktad och kan nå högt i arbetslivet. Din strävan efter att allt ska vara perfekt kan ibland vara en aning överdriven.

EKONOMI OCH SPEL: Du är generös och vissa tycker att du blir utnyttjad. Men du menar att man själv kan få hjälp när det behövs om man hjälper andra. Spel på fotboll ger dig bäst vinstchans.

LYCKOTAL: 9

Vattumannen 21/1–18/2

KÄRLEK: Du finner samhörigheten med din vän stark och stabil. Förändring kan komma i kärlek för dig, men bara om du är ensam och söker en ny vän.
Fina vänner bör du ha i Lejonet och Vattumannen.

ARBETE: Har man problem på arbetet ska man konsultera dig, för du löser problem på ett bra sätt. Dina idéer är många gånger briljanta och därför passar
du bra i kreativa miljöer.

EKONOMI OCH SPEL: Du hör till dem som är sparsamma och kommer, om stjärnorna får rätt, att kunna räkna in en bra slant till din börs. Vill du testa ett spel ger en lott bästa vinstchans.

LYCKOTAL: 5

Fiskarna 19/2–19/3

KÄRLEK: Du har charm och nu möter du nog nya vänner. Vill det sig väl kan du få en ny kär vän att krama. Har du redan en vän kan du också se fram emot
ett rart och kärleksfullt år. Oxen och Stenbocken är fina stjärntecken för kärlek.

ARBETE: Ditt arbete är tryggt och stabilt och i år kan du få chans till avancemang. Du styrs till stor del av dina känslor och handlar med hjärtat.

EKONOMI OCH SPEL: I år blir det svårt för dig att klara: ekonomin på ett bra sätt, men du fixar det. Var sparsam, men kosta på dig något extra ibland. Det är du värd. Vill du testa ett spel är sifferspel bäst.

LYCKOTAL: 6

Scroll to Top