Pannkaksrullar med skinka och pepparrot

Pannkaksrullarna fylls med en färskostkräm som får god smak av pepparrot och skinka. Ta med på din nästa utflykt. Tips! Skär du pannkaksrullarna i mindre bitar funkar de även bra på buffébordet!

8 stycken
Du behöver

  • 6 dl mjölk
  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 3 ägg
  • ½ tsk salt
  • 2 msk smör- och rapsolja

Fyllning

150 g naturell färskost
4 msk riven pepparrot
2 msk finhackad dill
16 skivor parmaskinka
40 g rucolasallad

Servering

melonklyftor

Gör så här

1

Vispa halva mängden mjölk med mjölet i en bunke till en slät smet.

2

Vispa ner resten av mjölken, ägg och salt. Tillsätt smör- och rapsoljan.

3

Grädda 8 tunna pannkakor i en stekpanna. Låt kallna.

4

Fyllning: Blanda färskost, pepparrot och dill. Bred ut det på pannkakorna. Lägg på skinka och sallad.

5

Rulla ihop pannkakorna. Dela på mitten.

6

Servering: Bjud med melonklyftor.

Scroll to Top