Ett friare liv utan begränsningar – med en Eloped

ANNONS: Slå på strömmen, vrid om nyckeln och kör iväg med promenadscootern Eloped och upplev känslan av frihet. Med en Eloped blir livet både enklare, roligare och kanske framför allt – friare.

Vill du kunna ta dig dit du vill, när du vill, och samtidigt färdas utsläppsfritt på både gångvägar och cykelvägar utan krav på körkort? Då kan en Eloped vara rätt för dig.

Idag begränsar många sina liv av olika anledningar. Det kan handla om att man inte har körkort eller svårt att gå långa sträckor. Men varför begränsa sig när man kan ta dig fram enklare än någonsin med en promenadscooter från svenska Eloped? Med den kan du enkelt åka och handla, njuta av härliga utflykter och ta dig ut på långa hundpromenader med vänner när du vill.

Förutom att en promenadscooter tar dig dit du vill på ett smidigt sätt så är det även ett betydligt mer ekonomiskt och miljövänligare transportmedel än bilen. Just nu skjuter bränslepriserna i höjden, och trots att elpriset också ökat så är det fortfarande ett mer förmånligt sätt att färdas på än bil.

Ladda i vanligt eluttag

När du får hem din Eloped är den fulladdad och redo att användas. Efter att ha åkt omkring behöver promenadscootern laddas och det gör du enkelt i ett vanligt eluttag tack vare deras smartladdare.

Högklassig kundservice

Eloped är ett etablerat och pålitligt familjeföretag med en lång historia i branschen. Med deras erfarenhet och expertis kan du vara säker på att du inte bara får en produkt av högsta kvalitet och pålitlighet – de har även ett brett servicenät som täcker landet så att du kan få hjälp där du bor, även på din hemadress.

Om din Eloped skulle behöva servas och du vill få hjälp behöver du bara ringa Elopeds huvudkontor i Malmö så hjälper de dig, oavsett om det handlar om att däcken måste pumpas eller att batteriet måste bytas.

Vilken modell passar dig?

Eloped har flera olika promenadscootrar som alla är stabila och håller hög kvalitet. De två mest populära är Elite Sport och Elite X.

Elite Sport har en design som liknar en vespa, och tar dig smidigt fram i upp till 15 km/h med sina tre hjul och starka motor. Med bekvämligheter som en tydlig instrumentpanel, handbroms, ställbar stol, bra belysning och rejäla backspeglar kan får du maximal körglädje och kan känna dig säker på vägarna. Modellen har dessutom gott om förvaring, vilket är perfekt när du ska åka och handla eller åka på utflykt med picknickkorgen.

Elite X är Elopeds senaste modell som är ny för sommaren. Den populära designen liknar en sportig moped och tack vare de stora hjulen kan du även ta dig fram i lite tuffare terräng. Modellen har samma bekvämligheter som Elite Sport, och kan köra i upp till 20 km/h och är utrustad med ett avtagbart litiumbatteri.

Oavsett vilken modell du väljer kommer du uppleva friheten som en Eloped ger, för ett liv med frihet!

Läs mer på www.eloped.se/promenadscooter

En promenadscooter från Eloped är ett betydligt mer ekonomiskt och miljövänligt alternativ jämfört med bil Foto: Eloped

5 anledningar att välja promenadscootern Eloped

 Förstklassig service i hela Sverige
 Lång räckvidd och designad för svenska förhållanden
• Alltid hemleverans
• Egna Eloped-butiker
 2 års garanti på maskinen och 1 år på batteriet

Om Eloped

Sedan starten 2007 har Eloped erbjudit elfordon av hög kvalitet, som är säkra att använda och designade för att passa svenska förhållanden. De erbjuder elfordon med tillhörande högklassig service till privatpersoner och företag över hela landet för en fulländad användarupplevelse. De har dessutom ett brett butiks- och återförsäljarnätverk i Sverige. Vill du veta mer? Besök www.eloped.se eller ring 040-30 92 92.

Scroll to Top