Snabblagad tonfiskwrap med smält ost
Släng ihop en snabb lunch eller middag i form av en amerikansk klassiker, tuna melt. Här har vi gjort en rulle istället för macka, fylld med krämig tonfiskröra och krispig vitkål.

Tuna melt med svarta bönor
4 portioner:
90 g ost
4 stora tortillabröd
185 g tonfisk (på burk)
100 g vitkål, tunt strimlad
410 g svarta bönor på burk (bruttovikt), avsköljda
1 tomat, tärnad
1 knipplök, tunt skivad
2 msk kapris
1 tsk chiliflakes
1 dl majonnäs
salt, peppar
Servering:
200 g vitkål, tunt skivad
1 msk olivolja
2 tsk vinäger
chiliflakes
Gör så här:
1. Fördela hyvlad ost över tortillabröden.
2. Blanda ihop avrunnen tonfisk med kål, bönor, tomat, knipplök, kapris och chiliflakes.
3. Fördela tonfiskröran på bröden. Klicka på majonnäs och krydda med salt och peppar.
4. Rulla ihop bröden. Grilla eller stek rullarna med skarven nedåt först så bröden limmas ihop av osten.
Grilla eller stek tills osten har smält och rullarna är genomvarma.
5. Servering: Vänd runt vitkål med olja, vinäger, salt och ev chiliflakes och servera till.