Pirog

  • Fetaostpizza med paprika

    Du behöver 4-5 st paprikor 3 msk olivolja 1 st förpackning färdig pizzadeg 2 dl chilisås av ketchuptyp 3 dl riven pizzaost Till garnering och…

  • Pizza Hawaii med julskinka

    Pizza Hawaii är en uppskattad klassiker men med färsk ananas, julskinka, rostade pinjenötter och frasig salvia blir den en ny och upphottad favorit.

  • Blomkålspizza med tapenade

    Du behöver 250 g blomkålsbuketter färska, rensade 1 st ägg 50 g Parmesan (3 dl) fint riven 1 krm salt 0,5 krm svartpeppar Topping 1…

  • Pizza med jordärtskocka

    Du behöver 400 g pizzadeg färdigköpt eller hemmagjord, se recept här nere 200 g färskost 100 g riven västerbottenost 150 g jordärtskockor 1 krm salt…

  • Ostpaj med spenat

    Du behöver Pajdeg 3 dl vetemjöl 100 g smör 2 msk kallt vatten Fyllning 1 msk olivolja 70 g färsk spenat 1 msk gräslök finskuren…

  • Smördegstarte med sparris

    Du behöver 250 g smördeg 1 rulle, kyld 1 st ägg vispat g salt 500 g grön sparris 2 buntar 200 dl färskost naturell 0,5…

  • Paj med bacon och broccoli

    Du behöver 1 msk smör 230 g kyld pajdeg 1 rulle 1 st purjolök 2 st broccolistånd 100 g bacon 2 msk olivolja 4 st…

  • Purjolökspaj med ost

    Du behöver Pajdeg 150 g smör 2,5 dl mjöl 1 dl grahamsmjöl 0,5 tsk salt 2 msk kallt vatten Fyllning 2 st purjolök olja att…

  • Pizza med salsiccia

    Du behöver 2 msk olivolja 1 st sötpotatis ca 200 gram 200 g salsiccia 250 g mozzarella 2 mozzarellabollar salvia en kruka salt & peppar…

  • Pizza Räksmällan med västerbotten

    Du behöver 2 st vitlöksklyftor skalade 1 st röd chili liten, hackad olivolja till marinaden 90 g philadelphiaost färsk dill hackad, efter smak salt &…

  • Gulbetspizza med getost

    Du behöver 2 msk pinjenötter olja till rostning 1 st pizzadegbulle 3 msk tomatsås 2 dl gräddost 1 dl getost riven flingsalt efter smak färsk…

  • Pizza Jubileum med pesto

    Du behöver 40 g färsk basilika 1 st vitlöksklyftor 2 msk 2 mskpinjenötter 1,5 dl olivolja 60 g Parmesan-ost finriven salt & peppar efter smak…

Scroll to Top