Crostini med tapenade

Du behöver 0.5 st baguette 40 st oliver svarta utan kärnor 1 st sardeller (50 g) 2 st vitlöksklyftor finhackade 0.5 dl olivolja Gör så...

Tillagningstid: 20 minuter
10 portioner

Du behöver

  • 0.5 st baguette
  • 40 st oliver svarta utan kärnor
  • 1 st sardeller (50 g)
  • 2 st vitlöksklyftor finhackade
  • 0.5 dl olivolja

Gör så här

Skiva baguetten. Mixa oliver och sardeller i matberedare. Blanda med vitlök och olja till en svart smet.


Kommentar:
Duka upp en vårbuffé med inspiration från kryddornas och dofternas Provence. Lena Linderholm, hängiven matlagare och konstnär, bjuder på sina bästa rätter. (För fler recept, klicka på länkarna nedan.)

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top